Amendaţi pentru pescuit în prohibiţie

26 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

După amatorul care s-a dus la pescuit în aria protejată a Parcului Dendrologic Simeria, alţi trei pescari au fost prinşi de poliţişti la pescuit în perioada de prohibiţie.

Oamenii legii au efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol pe raza comunei Băcia, în zona râurilor Mureş, Strei şi pe bălţile învecinate. ”În urma acţiunii, poliţiştii au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 81 de ani, care practicau pescuitul recreativ în una dintre bălţi, în perioada de prohibiţie, încălcând astfel prevederile legale privind stabilirea perioadelor şi a zonelor de prohibiţie a pescuitului”, potrivit IPJ Hunedoara.
Poliţiştii i-au sancţionat pe cei trei cu amendă în valoare totală de 2.100 de lei. Totodată, pentru că au încălcat ordinul ce interzice pescuitul în perioada de prohibiţie, poliţiştii au decis să le suspende permisele de pescuit pe o perioadă de 90 de zile. Acţiunea de prevenire a fost derulată şi cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pelerini care mergeau la Prislop, implicaţi într-un accident grav

Un accident grav de circulaţie s-a produs pe drumul dintre Hunedoara şi Mânăstirea Prislop, în zona localităţii Silvaşu de Jos.

Tâlharul cere acum revizuirea procesului

Un bărbat aflat în puşcărie pentru tâlhărie calificată, Ciprian Valeriu Oprinescu, a cerut revizuirea sentinţei de doi ani de închisoare,...

Succese ale atleţilor hunedoreni la campionatele naţionale şcolare şi universitare

La Piteşti s-au desfăşurat la finalul săptămânii trecute întrecerile campionatelor naţionale şcolare şi cele universitare la atletism, ambele concursuri fiind...

Închide