Gura lumii, 27.02.2017

26 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Pasărea mălai visează, la fel şi un lider de partid din regiunea cu lămpaşe. Omul este primul când vine vorba de ciolan şi ultimul când trebuie să facă ceva pentru organizaţia care-i asigură funcţii şi contracte generoase cu instituţii ale statului. Cârcotaşii spun că omul se dă de ceasul morţii ca să-şi pună iubiţica, o jună cu vreo 25 de ani mai tânără, pe o funcţie plătită bine la o instituţie de stat. Problema cea mare este că juna ar putea fi şi mâine angajată la firma în cauză, pentru că este condusă tot de un coleg de partid, dar marele necaz este că nu acceptă postul. Vrea unul important, să se poată lăuda tuturor, dar nu are studiile necesare.

Le-a promis marea cu sare şi acum se face că plouă. Este vorba de un edil din sudul judeţului care a uitat că oamenii şi-au pus speranţa în el. În loc să le rezolve problemele, individul se ocupă de necesităţile sale, ale neamurilor lui şi ale celor care fac parte din formaţiunea politică pe care o conduce. Aşa se face că în instituţia respectivă s-au făcut mai multe angajări, iar cei care au ocupat posturile au legătură de rudenie cu edilul. Fie că sunt neamurile lui ori ale soţiei sale, noii angajaţi au primit posturi călduţe. Cârcotaşii spun că până şi la munca de jos au fost angajate rubedenii ale familiei edilului, în timp ce alegătorii trăiesc din ajutoare sau, cei mai norocoşi, din pensii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Începe campania “O jucărie pentru fiecare”

Hunedorenii care vor să le dăruiască un strop de bucurie copilaşilor aflaţi în centrele de plasament din judeţ sunt invitaţi...

Şoimul Băiţa, învinsă în primul amical din acest an

Ocupanta locului 4 în Liga a IV-a Hunedoara a fost învinsă în primul amical al acestui an, cedând cu 1-3...

CS Hunedoara şi-a luat revanşa în faţa Unirii Alba Iulia

Învinsă acum o săptămână de gruparea din Liga a III-a cu 5-0, echipa de pe Cerna şi-a luat revanşa pe...

Închide