Gura lumii, 24.09.2019

23 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un director de pe la noi, care munceşte la stat, evident, şi-a asigurat bătrâneţile, după ce s-a ales cu mult bănet în buzunare. Omul nostru a fost acţionar într-un business din oraşul cu cetate, care a fost vândut recent. Zvonerii de serviciu susţin că respectivul are acum contul de la bancă foarte gras, şi ar putea să demisioneze din postura de la stat. Însă omul, deşi are acum mulţi bani, nu vrea să lase din mână aşa un salariu, mai ales că nu prea face nimic pentru banii pe care îi încasează pe statul de plată. Gurile rele şuşotesc că el a făcut chef mare în urmă cu puţin timp, după ce a semnat vânzarea respectivă şi i-au intrat în cont mulţi, foarte mulţi bani.

Povestesc cârcotaşii pe la colţuri că un edil de pe la noi are oarece probleme, după ce a fost reclamat că a făcut ceva matrapazlâcuri. Omul nostru s-a supărat foarte tare când a aflat cine l-a turnat. Nimeni altul decât prietenul lui de suflet, pe care l-a ajutat de câte ori a avut nevoie. Zvonerii de serviciu susţin însă că edilul respectiv stă liniştit, ştiindu-se nevinovat, însă fireşte că nu-i convin aceste delaţiuni, care îi dau dureri de cap, fiind nevoit să bată drumul des până la anchetatori. Problema-i că edilul de care facem vorbire nu doar că a terminat-o cu protejatul său, dar se pare că i-a băgat şi el o şopârlă pe unde trebuie. Nu de alta, dar să vadă şi el cum este să baţi drumurile pe la Parchet şi să dai cu subsemnatul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Potrivit unui raport Greenpeace şi Bankwatch România, Peste 2.700 de locuri de muncă ar putea apărea în Valea Jiului

Peste 2.700 de locuri de muncă ar putea apărea în Valea Jiului, până în anul 2030, prin aplicarea unor scenarii...

Lelese: noroc cu unele întârzieri

Primarul din Lelese, Ciprian Achim (foto), a spus că deocamdată, până la finele anului pare ca activitatea administrativă să se...

Urmează Sărbătoarea Vânătorilor la Vaţa de Jos

Ajunsă la cea de-a treia ediţie, Sărbătoarea Vânătorilor va reuni în piaţa de animale de la Vaţa de Jos, în...

Închide