Gura lumii 23.12.2014

gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că a început lupta pentru ciolan între săgetaţi şi cei care au luptat alături de Băsescu în urmă cu câţiva ani, la noi în judeţ. Gurile rele povestesc pe la colţuri că în pole position se află, deocamdată, cei veniţi la săgetaţi, asta, după ce şeful lor a fost nevoit să stea acasă şi să nu mişte de acolo, din cauza unor acuzaţii de corupţie. Şi, cum se întâmplă când pisica nu e acasă, aşa şi printre colegii de organizaţie a săgetaţilor. Cică, deşi galben-albaştrii vorbesc că organizaţia judeţeană strânge rândurile şi aşteaptă cu încredere revenirea la cârma lor şi a judeţului a celor doi lideri puşi de instanţă la popreală, câţiva dintre liderii din linia a doua dau tare din coate să ajungă ei la caşcaval, cât mai este ceva de ros din el. Zvonerii dau ca sigură negocierea unuia dintre liderii care vor să preia puterea, cu adversarii politici, astfel ca în scurt timp, el să poată să preia frâiele organizaţiei, decimată de procurorii anticorupţie. Acum, vom vedea cine va ieşi şifonat din această bătălie politică, sigur una dură, şi cine va ajunge, în final, să conducă organizaţia cu pricina.

Gurile rele spun prin târg că o nouă reorganizare se anunţă şi prin judeţ, iar posturile unor directori vor fi desfiinţate, motiv de mare supărare pentru cei în cauză. Cică, şuşotesc cârcotaşii, doi dintre actualii şefi ai unor instituţii descentralizate ar trebui să se pregătească să părăsească fotoliile comode, deoarece din două se va face o singură instituţie, iar postul de şef nu va fi dat nici unuia dintre cei doi. Pentru că, în acest caz, când doi se bat, al treilea câştigă. Altcineva se pregăteşte să conducă instituţia comasată, pentru că negocierile politice s-au dus deja pentru postul respectiv. Cei doi directori care încă sunt pe funcţie nu au vrut nici în ruptul capului să renunţe la posturi, aşa că s-a venit cu altă soluţie, de a le desfiinţa.

2 comentarii la „Gura lumii 23.12.2014

 • 23 decembrie 2014 la 9:25
  Permalink

  Chiar daca Purcel se afla la ananghie, ceea ce fac sagetatii este sub orice critica. Pe de alta parte sa nu uitam cum a preluat puterea Purcel si avem scena politica in toata splrndoarea ei.

 • 23 decembrie 2014 la 13:16
  Permalink

  Gligor viseaza la cai verzi pe pereti.
  Adevaratii liberali nu sunt nici primarii oportunisti, nici PDListii de pripas.
  Alianta/fuziunea etc. nu se va face.
  Pentru ca asta inseamna liberalism, libertatea de opinie, de idei.
  Dictatura badarana basista, nu poate fi inlocuita in liberalism cu dictatura boema de catifea „filo-saseasca”.
  Intr-un final fierberea genelor sangvine latinesti nu trebuie si nu se va putea aplica nici in cazul sasului.
  Nu-l contest pe Johannis ca om, dar modelul „tatucului mesian pe cal alb” trebuie sa apuna o data pentru totdeauna chiar si in spatiu politic Balcano – Carpao – Mioritic.
  Carol I a adus, a impus, un model dar si o linie de investitori si de personalitati si o gandire filo-germana, in alta epoca/etapa istorica si conjuncture politica.
  Impunerea unei domnisoare unui partid istoric, indifferent de „calitati” , ca miscare politica ramane o IMPUNERE.
  Politica facuta cu paru’ ramane metoda predilecta a sfarsitului de mileniu trecut, acolo unde din pacate s-a blocat si nivelul nostrum de trai de gandire si de analiza.
  Dupa sedinta de azi voi reveni cu comentarii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.