Gura lumii 21.09.2017

20 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că lupta dintre doi politicieni locali pentru putere nu s-a terminat, aşa cum credea toată lumea. Cică, din contră, bătălia este mai puternică. Şi, totul pentru putere şi bani. Gurile rele şuşotesc că unul dintre cei doi stă în aşteptare, pentru a vedea când greşeşte celălalt şi apoi să îi ia locul. Zvonerii spun că, având în vedere cum stau lucrurile, s-ar putea ca în scurt timp să asistăm la debarcarea unuia dintre ei. Din lupta asta s-ar putea să nu iasă nici unul învingător, totuşi. Prietenii ştiu de ce. Bătălia va fi, însă, spumoasă, având în vedere acuzaţiile pe care şi le aruncă respectivii politicieni.

Spun zvonerii pe la colţuri că se pregătesc noi ieşiri în decor de la un partid. Săgetaţii freamătă de zor şi sunt decişi, unii dintre ei, să lase totul baltă şi să îşi vadă de treburile lor. În aceste condiţii, se anunţă o nouă demisie importantă din zona respectivă. Liderii, ca de obicei, habar nu au ce se întâmplă printre membrii de rând, care s-au săturat de vrăjeala cu care se lucrează prin organizaţie şi depun armele, rând pe rând. Acum, nu ştim cine va mai rămâne pe baricade, cert este că mulţi sunt cu bagajele la uşă şi aşteaptă doar un semn pentru a ieşi afară din partid.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina albă 21.09.2017

Ioan Demeter, medic primar, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva

Bulina neagră 21.09.2017

Mihăiţă Lingurar, bărbat din municipiul Hunedoara

Staţiunea Geoagiu-Băi a găzduit dezbaterea pe tema Legii Turismului cu turoperatorii din regiunea Vest

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a fost prezent ieri în Staţiunea Geoagiu-Băi (Hotel Germisara), unde alături de Dorel Bretean -...

Închide