Gura lumii, 21.02.2019

20 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Scandalul doftorilor care fac înfrumuseţare artificială se extinde în judeţul nostru. Gurile rele spun că într-o unitate medicală din regiunea cu lămpaşe se pun silicoane pe bandă rulantă. În spitalul de la poalele unei staţiuni de schi se fac ilegal proceduri de mărire a bustului, dar nu oricine are acces la serviciile acestea. Cârcotaşii spun că sunt selectate doar turiste ajunse din alte părţi ale ţării, tocmai pentru a nu fi descoperită afacerea ilegală. Astfel, după două-trei ture de pârtie, doritoarea se alege şi cu o pereche de silicoane. Ultima beneficiară este o tinerică de prin Zlatna, spun gurile rele, iar în actele medicale apare cu o afecţiune la ambii sâni, dar în realitate a beneficiat de mărirea bustului. Curios este dacă cei în măsură de la judeţ vor fi interesaţi de acest caz şi vor investiga ilegalitatea.

Dispută la cuţite între purtătorii de robă din capitala lămpaşelor. Gurile rele spun că un justiţiar nemânjit până acum este luat în vizor de superiorii lui. Aceştia îi caută nod în papură şi vor cu orice chip să-l sancţioneze. Astfel, omul n-ar mai putea râvni la o funcţie supremă la judeţ. Totul a fost ordonat de un edil anchetat de justiţiar, iar în ecuaţie a intrat şi o coniţă abia ieşită de pe băncile şcolii. Gurile rele spun că apropiaţii justiţiarului sunt tocaţi mărunt, agasaţi şi ameninţaţi să spună că omul este pătat. Grupul subordonat edilului ar fi bine să ştie că au mai fost situaţii în care unii colegi de-ai lor au ajuns inculpaţi din acuzatori. Ba chiar au şi fost pedepsiţi drastic.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clinica Tarbus Medical din Hunedoara oferă servicii medicale unice în judeţ

De la 1 februarie a.c., în municipiul Hunedoara şi-a deschis porţile o nouă unitate medicală de referinţă. Este vorba de...

Prins băut la volan

Un bărbat de 49 de ani, din Aninoasa, a fost prins circulând cu maşina pe o stradă din Haţeg, deşi...

Doi bărbaţi înecaţi

Ieri, un bărbat din Sântămăria Orlea, în vârstă de 68 de ani, s-a înecat în canalul din localitate. Se pare...

Închide