Gura lumii, 20.11.2019

19 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un director de deconcentrate din judeţ a sunat deja la un membru săgetat, cerând să fie păstrat pe postul de conducere. Omul nostru este dispus chiar să-şi dea demisia din partidul care l-a susţinut şi în care activează de ani de zile, pentru a continua pe postul de director. Săgetatul care a fost apelat a rămas cu gura căscată la auzul unei asemenea cereri. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că mulţi directori sunt dispuşi să treacă la o formaţiune politică aflată acum la guvernare ca să îşi păstreze funcţia. Cel puţin aşa şuşotesc gurile rele prin târg. Cârcotaşii nu ştiu însă dacă directorul de care facem vorbire a avut succes cu telefonul dat.

Spun gurile rele că un personaj care munceşte într-o instituţie publică cu profil judeţean vrea să ajungă şef acolo, dar asta înseamnă că trebuie să-l dea jos pe actualul conducător. Şi, cică, respectivul trage tare şi se comportă exemplar la birou, pentru a face o impresie bună noilor şefi politici peste judeţ. Cârcotaşii susţin că angajatul cu pricina îşi sapă din greu şeful, în speranţa că în scurt timp îi va lua locul. Orice mişcare a conducătorului este urmărită de acesta, doar, doar va avea dovezi că greşeşte. Zvonerii de serviciu şuşotesc că nici nu este greu să fie schimbat şeful instituţiei, pentru că şi acesta are o grămadă de scheleţi prin dulapuri.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al PSD Hunedoara: Ludovic Orban îi îndeamnă pe fermierii români să-şi ia adio de la piaţa internă

Încă un proiect destinat să completeze politica agricolă a României şi să sprijine fermierii români a fost abandonat de noul...

Prefectul de Hunedoara nu demisionează din funcţie

Premierul Ludovic Orban a anunţat că activitatea prefecţilor va fi evaluată după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Bulina neagră, 19.11.2019

Liviu Grigore, locuitor din Orăştie Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce...

Închide