Gura lumii, 20.08.2019

19 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că e scandal mare într-o filială de partid de pe la noi, după ce s-au trezit mai mulţi candidaţi pentru primărie. Lumea vorbeşte că s-au ascuţit săbiile tare de tot, iar candidaturile sunt extrem de serioase. Membrii de partid cu asemenea dorinţe ameninţă că vor părăsi barca respectivă şi se vor alătura altor formaţiuni, care le permit să candideze pentru primăria cu pricina. Conducerea filialei nu mai ştie ce să facă, să nu se audă prea tare de scandalul de acolo, însă lucrurile, susţin cârcotaşii, au scăpat deja de sub control. Rămâne de văzut cine are cele mai mari şanse să rămână pe poziţie şi să fie desemnat candidatul partidului.

Spun cârcotaşii pe la colţuri că un angajat dintr-o primărie s-a săturat să fie bătaia de joc a conducerii instituţiei şi vrea să părăsească locul de muncă. Bârfitorii şuşotesc că este vorba de ruda unui politician de pe la noi, care a ajuns, evident, cu pile pe locul respectiv. Acum, povestesc gurile rele, omului nostru nu îi mai convine munca la primărie, deoarece are de făcut foarte multă treabă, iar el nu este obişnuit să muncească. Zvonerii de serviciu spun că respectivul se plânge în stânga şi-n dreapta, dar toţi îi spun să-şi vadă de treabă, pentru că aşa serviciu, cu aşa salariu, nu mai pupă el curând.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 20.08.2019

Liviu Răducu Grigore, tânăr din Orăştie

Bulină albă, 20.08.2019

Ancuţa Suciu, consilier judeţean, director la Agenţia de Îmbunătăţiri Funciare- Filiala Hunedoara

Râu de Mori: investiţii cu mari sacrificii

Mulţi primari speră ca rectificarea bugetară anunţată de guvernanţi să producă o minune în ce priveşte visteriile locale. Unora nu...

Închide