Gura lumii 2.02.2016

gura-lumiiVorbesc cârcotaşii că la o instituţie de învăţământ, lucrurile se derulează foarte bine când vine vorba să treci examenele. Cică, spun zvonerii pe la colţuri, că dacă vrei să nu înveţi, dar să treci cu brio examenele, e nevoie să scoţi din buzunar o sumă frumuşică. Ca prin minune, subiectele se rezolvă aproape în întregime şi notele sunt mari, nu doar de trecere. Depinde cât este de generoasă persoana care susţine testul. Situaţia, povestesc gurile rele, se menţine la instituţia cu pricina, dovadă că unii se înghesuie să treacă pe acolo şi să iasă cu diploma atât de necesară. Vestea circulă de ceva vreme, vinovaţi mai tare fiind nu elevii, ci profesorii care se pretează la aşa ceva şi nici măcar nu se sinchisesc să-şi testeze pe bune elevii.

Spun gurile rele pe la colţuri că un director de la o instituţie de stat din urbea reşedinţă de judeţ este pe punctul de a pleca de pe fotoliul pe care-l ocupă de câţiva ani buni. Cârcotaşii au aflat că directorul cu pricina a fost găsit cu oareşce nereguli la partea financiară a instituţiei, motiv pentru care se doreşte ca acesta să părăsească postul respectiv. Ideea, susţin zvonerii prin urbea de la poalele cetăţii, este ca directorul nostru să plece singur de pe scaunul de conducere, după ce s-a făcut un raport în care se menţionează tot ce este în neregulă în activitatea sa. Unii zvoneri spun că neregulile merg până dincolo de lege, ceea ce este foarte grav. Acum, vom vedea dacă va cădea şi acest cap, după trâmbiţatele tăieri de capete anunţate de conducerea din judeţ a partidului săgetat.

One thought on “Gura lumii 2.02.2016

  • 2 februarie 2016 la 18:19
    Permalink

    Institutia de invatamant la care va referiti(cred!) face parte dintr-o intreaga retea infractionala organizata care duce pana la oameni din institutii responsabile cu respectarea legii, politicieni, etc.(unii din ei sunt chiar profesori la acea institutie) .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.