Gura lumii, 19.05.2017

18 mai 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un fost edil al municipiului reşedinţă de judeţ, care în vara trecută a pierdut şefia în faţa unui rival de moarte, are în continuare coşmaruri cu eşecul de acum un an. Spun cârcotaşii că fostul conducător nu şi-a revenit pe deplin nici acum după acea dureroasă înfrângere, mai ales că ea a fost urmată de ieşirea pe uşa din dos din viaţa politică. Vorbesc gurile rele că, prezent la inaugurarea unei locaţii, fostul număr unu din capitala judeţului vorbea cu apropiaţii şi cunoscuţii tot despre umilitoarea înfrângere de acum un an, nevenindu-i nici acum să creadă că a pierdut categoric în faţa duşmanului său.

Cu o valoare îndoielnică în ultimii ani, principala competiţie judeţeană din sportul cu balonul rotund a devenit mai mult una a orgoliilor. O grupare din sudul judeţului, cea mai bună în sezonul trecut, a aşteptat o înfruntare din acest sfârşit de campionat ca pe o finală. Dar nu pentru a câştiga ceva pe plan sportiv, ci doar pentru a plăti nişte poliţe mai vechi din toamna trecută. Echipa vizată era una de pe malul Streiului iar componenţii acesteia ştiau că nu vor fi aşteptaţi cu pâine şi sare în sudul judeţului. Drept urmare, marea lor majoritate s-au dat loviţi înaintea înfruntării, evitând deplasarea şi lăsând greul pe umerii unor mai tineri colegi. Aceştia, cu frica în oase, nu au rezistat decât o jumătate de meci iar la pauză şi-au luat tălpăşiţa. Vorba aia, fuga-i ruşinoasă dar e sănătoasă!

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    Mărgineanu a pierdut fiindcă s-au răzbunat toți cei trădați de-a lungul timpului ,avea o vorbă când te trăda ,, interesul poartă fesul ” ,acum i s-a aplicat și lui.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Membrii celor două clanuri care s-au războit în Aninoasa au tulit-o din ţară

Mai mulţi indivizi din cele două grupări rivale care s-au încăierat în Aninoasa şi au ajuns la o adevărată bătaie...

O bătrână de 80 de ani l-a muşcat pe hoţul care a tâlhărit-o

Poliţiştii au reuşit să prindă autorii unei tâlhării comise în 15 mai asupra unei femei de 80 de ani. Primul...

Favoritele s-au impus fără probleme în sferturile Cupei României

Cele trei echipe de Liga a IV-a angrenate în partidele din sferturi ale Cupei României, faza judeţeană, s-au calificat fără...

Închide