; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Gura lumii, 17.05.2019

16 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un lucrător cu caschetă are probleme mari… în dragoste. Zvonerii de serviciu au aflat că omul nostru nu ştie cum să dreagă busuiocul după ce nevasta l-a prins că are o relaţie cu o colegă de serviciu. Gurile rele susţin că lucrătorul de care vorbim suferă că a fost demascat şi se află acum în situaţia de a renunţa la una dintre femeile din viaţa lui. Problema, şuşotesc cârcotaşii, este că el nu ştie pe care dintre duduile respective să le aleagă. Cu una se înţelege acasă foarte bine, iar cu cealaltă la serviciu. Omul a primit ultimatum de la amândouă şi trebuie să se decidă în scurt timp.

Spun zvonerii de serviciu că o investiţie mare în judeţ a fost împărţită la firmele de casă şi, nu o să vă vină să credeţi, dar nu la cei de la putere. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că sumele sunt colosale, dar de ele vor beneficia doar unii care au cotizat pe la şefii cei mari. Bucuria lor însă s-ar putea să fie de scurtă durată şi licitaţia ar putea să fie anulată. Zvonerii asta au aflat şi vorbesc despre situaţia cu pricina ca fiind mai mult decât gravă. Firmele de care vorbim s-au înfruptat din banii statului de ani buni, iar acum vor mai încasa, dacă nu se schimbă ceva, alţi bani frumoşi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferiţă rănită în urma unui accident

O femeie de 37 de ani, din comuna Băiţa, care conducea un autoturism pe DJ706A, dar nu a adaptat viteza...

Poliţiştii rutieri au luat în vizor camioanele şi vehiculele de transport persoane

Poliţia Română desfăşoară acţiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităţilor de transport public de persoane şi mărfuri, iar poliţiştii rutieri...

Tânără decedată în condiţii încă neelucidate

O tânără de 24 de ani, pe nume Frenţoni Ioana Flavia (foto), a fost descoperită fără suflare în baia apartamentului...

Închide