Gura lumii, 16.01.2020

15 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un afacerist din sudul judeţului, cu funcţie într-o instituţie publică, a ajuns la fundul sacului. Omul şi-a lăsat consoarta să conducă firma, ori cel puţin aşa apare în acte, altfel ar fi fost o mare problemă pentru el. Numai că afacerile au cam început să-l bage în datorii şi pentru a acoperi din găuri, individul vrea cu orice preţ să se înfrupte din banii unei comunităţi. Cârcotaşii spun că este atât de flămând, încât e dispus să facă orice doar pentru a ajunge pe mâna lui contractele atribuite de instituţie. Planul lui s-ar putea să nu dea roade în condiţiile în care este an electoral, iar lucrările de mântuială şi furtişagurile se văd mai limpede acum ca oricând. Din ceea ce trage el din contracte o parte ajunge şi la campanie, aşa că are şi un atu. Rămâne de văzut dacă acest avantaj îl va ajuta să-şi atingă scopul şi să-şi echilibreze finanţele proprii.

Umblă vorba cum că un politician din sudul judeţului e disperat după ce a aflat că toţi oamenii lui de încredere l-au cam făcut pe la spate. A trâmbiţat că-i va jupui de vii, că-i va trage pe roată, că el i-a făcut mari, dar degeaba. Le-a cerut să-l urmeze iar toţi cei vizaţi de el i-au întors spatele. Cârcotaşii spun că toţi apropiaţii politicianului în cauză au spatele asigurat de un şef mai mare. Tot gurile spun că exact acesta i-a determinat să nu-şi mai asculte protectorul. Gurile rele spun că totul se trage de la un război surd dus de ceva vreme între cei doi politicieni, iar cum cel cu grad mai mare nu-l poate sancţiona pe rival public, dar nici să-l mazilească, a găsit această cale de a-l discredita.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără permis sau cu maşina neînmatriculată

Deşi nu mai avea maşina înscrisă în circulaţie, acest lucru nu l-a oprit pe un hunedorean să circule pe drumurile...

Băgat în spital de un şofer care a adormit la volan

Un tânăr de 34 de ani a fost rănit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în...

Unul în arest, doi sunt liberi

Unul dintre membrii grupării de spărgători, destructurată de poliţişti la finele săptămânii trecute, a fost arestat pentru 30 de zile.

Închide