Gura lumii, 15.04.2019

14 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Supărare mare într-un bâlci dintr-o localitate din sudul judeţului. Sătui să tot cârcotească unii şi alţii că la fiecare manifestare de acest fel închid ochii şi lasă evaziunea să crească până la cer, nişte controlori şi-au făcut apariţia şi au luat la puricat toate tarabele. Cârcotaşii spun că s-a început bine, dar cum se întâmplă la noi, finalul a fost prost. Practic, după câteva controale, băieţii au fost şi ei traşi deoparte de către nişte tarabagii şi li s-a explicat că nu e bine ce fac, că n-au nimic de câştigat la afacere, ba dimpotrivă. Tarabagiii n-au scăpat însă prea uşor, iar controlorii au cerut să li se facă ceva dosărele pentru dare de mită. Din păcate n-au avut nici o şansă să-i convingă pe băieţii cu cercetarea să deschidă dosare pe numele şpăgarilor. Gurile rele spun că era şi normal să fie protejaţi tarabagiii evazionişti, în condiţiile în care cotizează la cei care ar trebui să-i cerceteze.

Nu se învaţă minte şi pace! Mirajul locurilor de muncă plătite regeşte în străinătate încă le dă speranţe unor năpăstuiţi din regiunea cu lămpaşe. Prin urmare, sunt ţinte sigure pentru escroci. În ciuda faptului că toată lumea vorbeşte despre escrocherie, încă se găsesc mulţi care să cadă în capcană. Gurile rele spun că un alt dosar de răsunet este pe cale să înceapă în regiune, suspect fiind un tânăr ce a păcălit vreo 30 de amărâţi. Acesta le-a promis contracte în Europa, bine plătite şi cu muncă de doar câteva ore pe zi. Le-a cerut credulilor o mică taxă pentru perfectarea actelor, adică 100 de euro de căciulă. În funcţie de cum arăta ţepuitul, individul accepta şi mai puţin. După ce a adunat o mică avere, escrocul s-a făcut nevăzut pentru că risca să fie jupuit de viu, dacă ar fi pus mâna pe el păgubiţii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspectul jafului de la casa de schimb rămâne în arest

Petroşăneanul de 41 de ani a fost arestat preventiv la începutul acestei luni. A atacat soluţia judecătorilor din Târgu Jiu,...

Bătaie în grup la fosta Cabană Bejan

Trei tineri au fost implicaţi în scandal, doi dintre ei fiind reţinuţi de oamenii legii după ce l-au bătut pe...

Trei răniţi şi doi morţi pe şoselele judeţului în weekend . Un şofer fugar este căutat de poliţişti

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 66A, pe şoseaua de centură...

Închide