Gura lumii

Fiindcă suntem la sfârşitul unui an în care am avut parte de o permanentă bumbăceală politică, de criză economico-financiară care nu dă semne să se termine prea repede şi, către final, de o criză guvernamentală, care şi-au pus amprenta peste noi toţi, vom încerca să vă punem perspicacitatea la încercare cu două bârfe pe care zvonerii le-au scos pe piaţă, imediat după ce s-a aflat rezultatul final al alegerilor prezidenţiale. Le facem publice la această rubrică, dar cu menţiunea că noi nu băgăm mâna în foc că la originea acestora ar exista vreun sâmbure de adevăr.

Aşadar, despre unul dintre cei mai puternici oameni politici din judeţ, liderul judeţean al unui partid bine poziţionat pe meleagurile hunedorene, intens curtat de cei din partidul aflat la putere, care îi promit câte-n lună şi-n stele numai să treacă la ei, se vorbeşte prin târg că nu mai doarme noaptea din cauza presiunilor care se fac asupra lui. Cică oameni grei din partidul guvernamental şi din apropierea Cotroceniului folosesc tot felul de mijloace pentru a-l convinge să sară pârleazul, în ograda lor. Deocamdată, zic cârcotaşii, persoana de care facem vorbire se ţine tare, dar nu se ştie ce va face mai încolo, dacă ceillaţi se ţin de capul lui şi vor folosi şi alte metode, mai puţin ortodoxe, pentru a-l convinge.  

 Cică între şefii unei instituţii judeţene a cam intrat dihonia. La început lucrurile au mers între ei ca unse, dar după o vreme lucrurile au început să scârţâie. Şi scârţ, scârţ, scârţ până ce scârţăiturile au început să se audă şi în afara instituţiei. Acum băgătorii de seamă şi specialiştii în datul cu părerea vorbesc că nu va mai dura mult şi şeful cel mare îl va pune pe liber pe cel mai mititel, mai ales că după schimbarea puterii el are interesul să se pună bine cu reprezentanţii ei din judeţ, dar mai ales de la centru. În final, vom vedea cum stau lucrurile, dacă nu cumva este vorba de o manevră a celor doi prin care să-şi pună adversarii pe piste false.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.