Gura lumii, 13.12.2016

Vorbesc cârcotaşii că se anunţă vremuri grele, acum, după aflarea rezultatelor de la alegerile parlamentare, pentru unii lideri săgetaţi. Se pare că la fel ca la centru, acum au început să se certe şi între ei, aici la judeţ, din cauza rezultatelor dezastruoase obţinute la aceste alegeri. Spun zvonerii că liderii care urmează să plece de la conducere şi-au făcut deja bagajele şi se poate să nu îi mai prindă Noul An pe funcţii. Buboiul s-a spart, susţin gurile rele, iar răul care a mocnit în organizaţie pare să se scurgă afară şi să lase urme adânci pentru mulţi membri. Şi, uite aşa, se mai scapă judeţul nostru de unele personaje care nu au, de fapt, ce căuta în politică.

Spun cârcotaşii prin municipiul cu castel că un fost ales local a început, supărat fiind pe vechii lui colegi de partid, să vorbească din ce ştie că se întâmplă prin organizaţia din care a făcut parte până de curând. Zvonerii se laudă că au aflat de omul nostru şi de isprăvile sale, distrându-se nevoie mare de poveştile pe care le debitează el, aşa, să se dea mare, sau cine ştie, poate totul este adevărat? Cârcotaşii susţin că omul nostru ştie multe lucruri, pe care le poate arunca pe piaţă, dacă vrea. Şi, din cauza asta, unii dintre liderii din organizaţia cu pricina stau ca pe spini, din cauză că se pot afla multe informaţii care să-i bage în belea pe unii dintre foştii săi colegi. Aşa că se anunţă distracţie mare pe această temă, mai ales că omul nostru este pus pe fapte mari.

One thought on “Gura lumii, 13.12.2016

  • 13 decembrie 2016 la 10:50
    Permalink

    Liderii hunedoreni ai pnl sa inlature pe acest pdl-ist trimis de hava sa faca ordine la noi in judet! Chiar nu avem liberali adevarati in HD ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.