Gura lumii, 12.12.2014

gura lumiiProblemele financiare ale unor cluburi sportive pot reprezenta bucuria altor echipe rivale. Motivul? Cei cumpătaţi şi care s-au întins cu cheltuielile exact cât le-a permis plapuma bugetară pot profita de necazurile celor mai puţin inspiraţi la planificarea banilor. Este şi cazul unei grupări din oraşul cu cetate care s-a ferit întotdeauna de mari cheltuieli şi s-a gospodărit cu măsură, iar acum îşi permite să curteze reprezentanţii unor echipe care s-au înglodat în datorii şi nu şi-au onorat obligaţiile financiare faţă de sportivi (sportive) şi tehnicieni. Concret, se pare că clubul de la noi din judeţ este în tratative cu o jucătoare foarte valoroasă şi experimentată de la un club de cupă europeană, dintr-un oraş cu pretenţii de capitală, şi cu soţul acesteia, care a fost antrenor la echipa la care a evoluat nevasta sa. Nici una dintre tabere nu a dorit să confirme negocierile, însă surse bine informate dau ca sigur un transfer al celor doi la clubul din oraşul cu cetate, începând cu luna ianuarie. Ce va fi, vom vedea.

Perioada sărbătorilor este una a ofertelor speciale din partea marilor lanţuri de magazine care teoretic sunt incredibil de refuzat. Din păcate, comercianţii români sunt unii dintre cei mai „păcătoşi” şi încearcă, aproape permanent, să-i păcălească pe naivi cu oferte false. Ultimul caz semnalat de informatorii noştri se referă la ofertele unui hypermarket situat pe centura din oraşul cu cetate, unde pliantele seduc cu preţuri atractive, iar realitatea de la casa de marcat este alta. Se pare că oferta din pliantele de prezentare este extrem de atractivă, pentru că se bazează pe prezentarea preţului unui produs la o sută de grame, iar pe raft, gramajul produselor în cauză este mai mare. Din această diferenţă apar costuri mult mai mari pentru clienţi, iar cei care nu sunt atenţi riscă să fie păcăliţi şi să piardă o mulţime de bani, cumpărând produse scumpe, pe care ei le cred ieftine. Aşa că mare atenţie, întrucât cine nu deschide ochii, deschide punga.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dascãlii din Deva vor primi banii restanţi de la stat

Aşa cum au anunţat reprezentanţii Guvernului, titlurile executorii pentru anul viitor aferente profesorilor care au obţinut hotărâri judecătoreşti definitive pentru...

Colindãtori din Lelese, la festivalul de datini din Timiş

Comuna Lelese este una dintre zonele hunedorene în care tradiţiile pădurenilor au rămas nealterate. Aici, fiii satului se întorc acasă...

Hunedoara: şomerii şi pensionarii ridicã primii ajutoarele alimentare

Primăria municipiului Hunedoara va începe de luni, 15 decembrie, distribuirea către beneficiari a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană.

Închide