Gura lumii 12.11.2015

gura-lumiiSpun gurile rele că un ales local dintr-un municipiu important din judeţ îşi face planuri pentru a rămâne în continuare pe poziţii. Asta, pentru că se apropie cursa alegerilor locale, unde se anunţă o luptă pe viaţă şi pe moarte a candidaţilor doritori de a rămâne cât mai aproape de ciolan. Din acest motiv, omul nostru se gândeşte că ar fi bine să renunţe la statutul de independent şi să se bage sub umbrela unei formaţiuni politice. Şi pentru că în partidele mari e şi aşa înghesuială, s-a gândit să se alăture unei structuri înfiinţate recent. Aşa se face că opţiunea sa se îndreaptă spre o organizaţie tânără, dirijată de la centru de un lider cu veleităţi de preşedinte şi care recent s-a aflat în vizită în judeţ. Cu siguranţă va fi bine primit de colegii săi, care şi aşa se simţeau cam singuri, fiind dispuşi să accepte în rândul lor oameni care să le facă cinste, în sensul de onoare, nu de altceva.

Se zvoneşte prin târgul de la poalele cetăţii că un interlop celebru care are probleme mari cu legea s-a arătat dispus să scoată orice sumă de bani din buzunar ca să îşi cumpere libertatea. Deşi la capitolul financiar nu stă foarte bine, dată fiind perioada îndelungată în care a stat după zăbrele, neputând să producă, omul nostru face eforturi mari ca să-şi răscumpere păcatele. Spun cârcotaşii şi se şuşotesc pe la colţuri, că a dus o adevărată muncă de convingere cu victimele ca să-l ierte şi acum este la un pas de a reuşi. Unii l-au refuzat iniţial, ca după mai multe insistenţe, să accepte târguiala. Doar că interlopul nostru se pare că oricum nu va scăpa basma curată din toată povestea, pentru că o parte din răspundere tot îi va rămâne.

2 comentarii la „Gura lumii 12.11.2015

  • 12 noiembrie 2015 la 10:13
    Permalink

    Da e vorba de interlopul Litera Cristian. O jigodie care a nenorocit o gramada de oameni si umbla liber si linistit pe strazile tarii. El trebuia sa fie in puscarie acum. Cit despre partile vatamate au facut o mare greseala ca s-au impacat cu un excroc care i-a ,,furat,, de i-a nenorocit. Aici le fau o bulina neagra victimelor pt ca iarta un om care le-a distrus vietile. Cine nu se impaca cu el da dovada de curaj si de corectitudine.

  • 12 noiembrie 2015 la 11:44
    Permalink

    Da ii vorba de teparul de Literosu. Acum se milogeste de fraierii aia sa-l ierte si dupaia o sai tepuiasca din nou. Sau ii bate. Da nu cred cai o ,,femeie,,. Hahaha

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.