Gura lumii, 12.10.2018

11 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele prin târg că un personaj cu caschetă a ajuns să bată pe la mai multe uşi, pentru a primi sprijin pentru un concurs la care vrea să se înscrie. Omul nostru ţinteşte o funcţie mai mare, aşa, ca să poată ieşi la pensie, când o fi vremea, cu o pensie bunicică. Zvonerii susţin prin târg că omul e dispus la multe, doar, doar, ajunge pe postul mult dorit şi care, crede el, îi va aduce numai avantaje în carieră. Numai că se pare, cel puţin aşa şuşotesc cârcotaşii pe la colţuri, unii nu-l prea vor pe omul nostru pe funcţia cu pricina. Ci pe altul mai tânăr şi mai deştept.

Zvonerii au aflat şi acum povestesc prin târg că e bătaie mare pentru câteva posturi într-o instituţie importantă din judeţ. S-au înscris zeci de persoane, dar un sfert dintre acestea au şi trecut de prima probă. Examen greu, susţin cârcotaşii, dar odată ce ai ajuns acolo, vei beneficia de dolce vita. Gurile rele susţin că oamenii mai au de trecut de o etapă şi doar puţini dintre candidaţi vor putea să ajungă pe posturile respective. Salarii babane, puţină bătaie de cap, şi multă influenţă. Zvonerii spun că ar fi vorba de interese mari la mijloc şi că acolo ajunge numai cine trebuie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aplicaţia „Deva24“ are o rată de rezolvare a sesizărilor de 91 la sută

Lansată cu câteva luni în urmă, aplicaţia „Deva24“ pare să fi fost utilă, cel puţin aşa rezultă din datele celor...

Târg de toamnă pentru mineri

Nu mai puţin de 70 de producători agricoli, cu precădere din vestul ţării, sunt aşteptaţi la Petroşani, la Târgul de...

Pompierii alpinişti s-au antrenat pe Cetate

Pompierii alpinişti de la ISU Hunedoara au derulat un exerciţiu care a presupus salvarea unei turiste rămasă izolată pe o...

Închide