Gura lumii, 12.06.2020

11 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie se ocupă tot cu reclamatul, după ce nu-i ies ei socotelile cu firma sa. Şi, spun cârcotaşii de serviciu, a găsit ţapul ispăşitor, o firmă concurentă. Zvonerii povestesc că femeia cu pricina s-a dus pe la toate „organele” şi a depus plângeri peste plângeri, pentru ca să scape societatea pe care o conduce de verificări şi să poată obţine nişte avize fără să aibă toate documentele în regulă. Gurile rele au aflat şi acum povestesc pe la colţuri cu ce se ocupă duduia noastră. Numai că oamenii s-au prins, şmecheria ei este veche şi se pare că de data asta nu va mai funcţiona cum doreşte ea.

Susţin zvonerii prin târg că un edil de pe la noi nu ştie ce să mai facă să reintre în graţiile colegilor din partidul pe care l-a trădat. Cum lucrurile s-au schimbat de la momentul trădării, iar formaţiunea politică din care încă mai face parte primarul nostru a ajuns pe cai mari, acum omul vrea să se integreze din nou printre membrii acestuia şi să candideze pe listele partidului la alegerile locale. Cârcotaşii spun că, între timp, oamenii au ales o altă persoană care să atace primăria cu pricina, şi nu vor să renunţe la această candidatură. Gurile rele şuşotesc că primarul în funcţie a pornit o adevărată campanie internă şi se roagă de toţi prietenii pe care îi mai are în partid, să-l susţină pentru o nouă candidatură.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a dat singură de gol

O femeie din Petroşani, întoarsă acasă din zonă de risc de infectare cu noul coronavirus, s-a dus cu tupeu să-şi...

Ciclist pus pe depăşit maşini în trafic

Un adolescent a vrut să profite de viteza prinsă la coborâre pe o pantă şi să depăşească un autoturism care...

Descindere a poliţiştilor în Valea Jiului, la plasatori de valută falsă

Mai multe echipe de poliţişti, susţinuţi de luptători din trupele speciale, au descins în Petroşani, Petrila, Aninoasa ori Vulcan, ieri...

Închide