Gura lumii, 11.02.2020

10 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un director de pe la noi face angajările în instituţia pe care încă o conduce după bunul său plac. Cică directorul de care vorbim a făcut ultima angajare din rândul celor care îi meditează copilul la matematică. Cam acesta este nivelul la care s-a ajuns, sau mai bine spus, halul în care îşi bat joc unii şefi de instituţie de cetăţeni. Gurile rele şuşotesc pe la colţuri că omul nostru a ţinut morţiş să o angajeze pe meditatoarea copilului său în instituţie, aşa, să o şi recompenseze pentru orele şi informaţiile pe care i le-a dat elevului.

Spun gurile rele că la un centru pentru vârstnici de la poalele Cetăţii devene se petrec lucruri îngrozitoare. Cârcotaşii povestesc prin târg că acolo sunt amestecate femeile cu bărbaţii, noaptea se petrec lucruri de science-fiction, dar inspectorii care ar fi trebuit să-şi facă treaba acolo nu mişcă un deget. Zvonerii de serviciu susţin că nici un organ de control nu se deplasează în acel loc pentru o minimă verificare, şi nimeni nu ştie de ce. Poate, şuşotesc oamenii pe la colţuri, doar pentru că locul cu pricina are protecţia autorităţilor care se fac vinovate, astfel, de tot răul care li se întâmplă oamenilor de acolo.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce maşini mai scoate ANAF la vânzare

De multe ori, românii au ales să-şi cumpere maşini dintre cele confiscate de Fisc. Şi, la preţurile la care Fiscul...

Din nou, probleme la drumul judeţean care duce la zona Feredeie

Mai mulţi cititori ai cotidianului nostru ne-au trimis la redacţie fotografii cu DJ 107B, care străbate satul Bobâlna şi duce...

Doi şoferi fără permis şi unul beat

Cei trei nu s-au gândit nici o clipă că ar putea provoca o tragedie dacă urcă la volan şi conduc...

Închide