Gura lumii, 10.04.2019

9 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că la o societate a unei primării se petrec lucruri interesante. Cică pe acolo sunt angajaţi doar prieteni şi rude de-ai şefului celui mare. Povestesc zvonerii de serviciu că lucrurile sunt foarte ciudate în acest loc, având în vedere că nimeni nu îi poate lua la răspundere pe aceşti salariaţi. Este evident acest lucru, pentru că oamenii merg la serviciu când vor, pleacă după capul lor, iar treaba nu şi-o fac aproape deloc. În aceste condiţii, cârcotaşii şuşotesc că lumea este supărată că se întâmplă lucruri de acest gen la societatea cu pricina. Ba mai mult, şi firmele private ale rudelor angajaţilor au contracte grase cu societatea de stat.

Spun gurile rele că s-a deschis sezonul transferurilor de primăvară, iar un partid de pe la noi se pare că va pierde mai mulţi membri de vază. Zvonerii susţin pe la colţuri că este vorba şi de un director de instituţie, care va trece de partea puterii, după ce s-a făcut că dansează alături de colegii de partid. Iar, recentele mişcări din viaţa politică locală ne arată că într-acolo se îndreaptă lucrurile. Şi, nici nu e de mirare, pentru că directorii nu vor să renunţe la posturi, dar mai ales la salariile mari şi influenţa pe care o au din postura respectivă. Aşa că, gurile rele abia aşteaptă să vorbească despre noile transferuri anunţate deja.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Regimul/tratamentul fiscal aplicabil sponsorizărilor

Prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru aprobarea unor...

Anunţ Finanţe

Prins sub autotren

Un şofer a fost prins sub TIR, după ce cricul cu care era ridicat mastodontul a cedat. Omul se băgase...

Închide