Gura lumii, 02.08.2019

1 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj de pe la noi se pregăteşte din nou să se prezinte la examenul pentru ocuparea unui post important. Zvonerii au aflat şi acum povestesc pe la colţuri că omul nostru a mai avut câteva tentative să ajungă pe funcţia cu pricina, dar nu a putut obţine decât o notă mult prea mică pentru acest lucru. Acum, cârcotaşii de serviciu se bat cu pumnul în piept şi dau ca sigură participarea, din nou, la concursul cu pricina, a respectivului personaj. Nu ştim ce notă va scoate de data asta, cert este că nu e pregătit să se cocoaţe pe fotoliul de şef.

Spun gurile rele prin târg că s-a lăsat cu plângeri penale într-o instituţie din judeţ. Şi, ca totul să fie ca la carte, se pare că plângerile au fost depuse de către o persoană cu funcţie de acolo, împotriva unui coleg. Cârcotaşii au aflat şi şuşotesc pe unde mai apucă şi ei, că plângerile respective au fost depuse, însă ele nu au nici o bază reală, omul nu are de-a face cu acuzaţiile pe care i le aduce colegul. Zvonerii au aflat, însă, că de fapt, se doreşte compromiterea respectivului, că dacă este o reclamaţie, se crede automat că omul e şi vinovat. Şi, mai mult, reclamantul vrea să-l scoată pe coleg în afara unor candidaturi pentru posturi importante. Vom vedea cine câştigă, binele sau răul!

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Victor spune:

    Personajul se vrea Albă ca Zăpada. Nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase! Nu iese fum fara foc!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 02.08.2019

Valentin Daniel-Lucian Hârleţ, tânăr din municipiul Lupeni

Bulină albă, 02.08.2019

Victor Stoica, primarul comunei Pui

Primăria Deva vrea ceva, ADI Deşeuri spune altceva

În această lună, se va întruni Adunarea Generală a Acţionarilor de la ADI Deşeuri Hunedoara pentru aprobarea unui nou regulament...

Închide