Gura lumii, 01.08.2019

31 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Saci plini cu hârtii ce ar avea o importanţă în stabilirea vinovăţiei unor indivizi au dispărut ca prin minune dintr-o instituţie a statului,susţin gurile rele. Cârcotaşii mai spun că în realitate totul a fost premeditat, pentru că s-a dorit albirea unor oameni cu funcţii importante, care aveau legături de afaceri chiar cu cei care-l cercetau. Tot gurile rele mai susţin că operaţiunea de pierdere de dovezi s-a făcut ca la carte. Cei care au pus la cale planul s-au asigurat că nu vor putea fi niciodată incriminaţi. Cel mult li se va reproşa că n-au fost atenţi. Aceştia au pus dosarele în nişte cutii standard şi le-au scos alături de cele care aveau trimitere la distrus. Când s-a făcut colectarea s-a luat la grămadă, că nu stă gunoierul să rupă sigilii şi să vadă dacă hârtia e valabilă sau trebuie distrusă.

n Un băiat ce a făcut bani frumoşi din funcţii deţinute numai la stat, pe motiv că este specialist în energie, a cam pierdut de ceva vreme vaca de muls, că formaţiunea din care face parte n-a mai prins de câţiva ani butoanele vreunei firme de stat. Prin urmare, gurile rele spun că omul s-a reorientat şi face schimbarea de organizaţie. Va trece în corabia celor puternici şi drept răsplată va fi vârât printr-o firmă de stat care produce bani din apă chioară. Tratativele s-ar fi dus între el şi mai marii partidului, iar pentru că va fi adoptat va avea obligaţia de a se recompensa cu vârf şi îndesat. De semnătura lui vor depinde contractele cu dedicaţie, iar omul a fost de acord şi şi-a asumat atât câştigul, cât şi riscurile.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 01.08.2019

Dorin Beluş, cetăţean din comuna Burjuc

Bulină albă, 01.08.2019

Constantin Lupu, cercetător şi fost director al Insemex Petroşani

Urmează Zilele Comunei Pui, tradiţionala sărbătoare din Ţara Haţegului

Administraţia publică din Pui a pregătit o nouă ediţie a Zilelor Comunei, ce se vor desfăşura mâine şi poimâine. Programul...

Închide