Grupare de traficanţi de droguri, trimisă în judecată

18 martie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Un dosar instrumentat de DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, în care şase persoane sunt acuzate de trafic de droguri, a fost trimis în judecată. Cauza a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Hunedoara, nefiind acordat primul termen de judecată.
Ioan Neguţi, Orlando Ioan Suceveanu, Maria Lacovei, Marcel Greuruş, Petru Marin Vladislav şi Adrian Bogdan Tănase, cele şase persoane cercetate în dosar, au fost arestate preventiv în 18 ianuarie 2018. Decizia a fost dată de Tribunalul Hunedoara la propunerea procurorilor DIICOT.
„Instanţa admite propunerea formulată de către DIICOT – BT Hunedoara şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Neguţi Ioan, Lacovei Maria, Greuruş Marcel, Suceveanu Orlando Ioan, Vladislav Petru-Alin şi Tănase Adrian-Bogdan, cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc”, se arată în decizia tribunalului. Cei şase se află şi în prezent în arest preventiv. Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins în 16 martie contestaţiile faţă de prelungirea măsurii arestării preventive dispuse de Tribunalul Hunedoara, decizia fiind definitivă. (N.Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neo spune:

    Stiti cine ia praduit? PERASIFOOON.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vaţa de Jos va avea o hală agroalimentară modernă

Comunitatea din Vaţa de Jos va avea la dispoziţie o hală agroalimentară modernă, ce va deservi întreaga zonă. Investiţia se...

DN 66 Petroşani-Haţeg a devenit drumul accidentelor

O fetiţă de numai nouă ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani după ce autoturismul în care se afla...

Care este adevărul despre situaţia complexului acvatic din Deva . Aqualand nu s-a închis!

Din cauza datoriilor înregistrate la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) şi rezultate din neachitarea contravalorii certificatelor verzi, Aqualand Deva a...

Închide