Grupare de traficanţi de droguri, trimisă în judecată

Tribunalul Hunedoara a dat undă verde pentru judecarea dosarului în care Ioan Cristian Johrendt, zis „Memo”, Flaviu Parna, Andrei Eugen Balha, Andrei Marius Brodner şi Cristian Stănciulescu, zis „Pilu“, sunt acuzaţi de trafic de droguri. Este vorba de decizia preliminară începerii judecării procesului pe fond, prin care s-a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul. Hotărârea Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Reamintim că în luna iunie 2018, oamenii legii au descins la domiciliile unor persoane din municipiul Hunedoara, suspectate că făceau trafic de droguri de risc şi etnobotanice. În total, au fost efectuate 10 percheziţii, iar 65 de persoane au fost conduse la audieri. Zece dintre acestea, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, erau bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive. În urma percheziţiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive. Anchetatorii susţineau că o parte dintre indivizii ridicaţi la percheziţii ar fi vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice, la preţuri de aproximativ 50 de lei pe plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane. În urma acţiunii anchetatorilor, Johrendt, Parna, Balha, Brodner şi Stănciulescu au fost arestaţi preventiv. Doar Flaviu Parna a fost pus sub control judiciar, după prima lună de arest preventiv, ceilalţi patru rămânând în spatele gratiilor până în prezent. Dosarul a fost instrumentat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) şi procurorii DIICOT Hunedoara, în activităţi fiind angrenaţi şi jandarmi. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Grupare de traficanţi de droguri, trimisă în judecată

  • 30 septembrie 2018 la 21:29
    Legătură permanentă

    Dacă nu ii dați in primite pe Loți si Endre mergeți la pușcărie !

  • 30 septembrie 2018 la 22:19
    Legătură permanentă

    Pe Endre il da in primire ( ca la mai dat si altadata) calin ciota sau adi copilu ca-s cei mai mari praduitori din Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.