Grupare de proxeneţi din Petrila, destructurată de DIICOT

1 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

După descinderile ofiţerilor BCCO Timiş la gruparea din Petrila, care se ocupa cu falsificarea şi plasarea de valută falsă, o nouă razie în localitatea din estul Văii Jiului a condus la destructurarea unei reţele de prostituţie.

Ancheta în acest dosar este derulată de DIICOT Timişoara, iar marţi au fost efectuate cinci percheziţii, patru în Petrila şi una în Cimpa, cătun ce aparţine administrativ de oraşul amintit. Anchetatorii au urmărit destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.
”În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2019, un număr de patru suspecţi, au constituit un grup infracţional organizat, având drept obiect racolarea de tinere provenind din medii dezavantajate social şi financiar, pe care le-a determinat prin metoda «loverboy» urmată de acte de ameninţare, să practice prostituţia în apartamente închiriate în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, în interesul lor financiar. Pentru a-şi asigura afacerea, suspecţii au racolat clienţi interesaţi de întreţinerea de relaţii sexuale, prin intermediul unei platforme online de publicitate, unde au postat mai multe anunţuri prin care ofereau servicii sexuale cu acestea, anunţuri însoţite de fotografii în ipostaze erotice”, a informat DIICOT Timiş. Nu mai puţin de 10 persoane au fost duse pentru a fi audiate la DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nou format competiţional în campionatele de baschet

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a decis ca Ligile de Vară la masculin şi feminin să nu se...

Haltere. Un component al lotului naţional infectat cu Covid-19

Lotul naţional de haltere, care a fost cazat pentru perioada de pregătire la etajul unui hotel din Bucureşti, a fost...

Meciurile de baraj pentru Campionatul European, cu porţile închise

Preşedintele Comisiei medicale a UEFA, Tim Meyer, a anunţat că cel mai probabil meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul...

Închide