Grupare de proxeneţi din Petrila, destructurată de DIICOT

După descinderile ofiţerilor BCCO Timiş la gruparea din Petrila, care se ocupa cu falsificarea şi plasarea de valută falsă, o nouă razie în localitatea din estul Văii Jiului a condus la destructurarea unei reţele de prostituţie.

Ancheta în acest dosar este derulată de DIICOT Timişoara, iar marţi au fost efectuate cinci percheziţii, patru în Petrila şi una în Cimpa, cătun ce aparţine administrativ de oraşul amintit. Anchetatorii au urmărit destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.
”În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2019, un număr de patru suspecţi, au constituit un grup infracţional organizat, având drept obiect racolarea de tinere provenind din medii dezavantajate social şi financiar, pe care le-a determinat prin metoda «loverboy» urmată de acte de ameninţare, să practice prostituţia în apartamente închiriate în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, în interesul lor financiar. Pentru a-şi asigura afacerea, suspecţii au racolat clienţi interesaţi de întreţinerea de relaţii sexuale, prin intermediul unei platforme online de publicitate, unde au postat mai multe anunţuri prin care ofereau servicii sexuale cu acestea, anunţuri însoţite de fotografii în ipostaze erotice”, a informat DIICOT Timiş. Nu mai puţin de 10 persoane au fost duse pentru a fi audiate la DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.