FlashPolitica si administratie

Graţiere respinsã!

02 Monica ridziNatalia Bumbac

Preşedintele Klaus Iohannis a respins ieri cererea de graţiere a fostului ministru Monica Iacob-Ridzi (foto). Cererea respectivă a fost depusă în luna mai a acestui an de către soţul fostului ministru, Tiberiu Iacob-Ridzi, având drept argument starea precară de sănătate în care se află soţia sa.
Mai mult de atât, familia sa a solicitat eliberarea acesteia din închisoare pentru a-şi putea creşte cei doi copii cu vârste de până în şase ani. Nu este singurul demers pe care Monica Iacob-Ridzi l-a făcut pentru a fi eliberată din închisoare. Astfel, ea a formulat la Tribunalul Ilfov o cerere de întrerupere a executării pedepsei de cinci ani, tot din motive de sănătate. Ridzi a scris pe blogul personal că medicii experţi care au efectuat expertiza medico-legală nu au fost imparţiali, anunţând că va depune o altă cerere la Tribunalul Cluj. Monica Iacob-Ridzi se află în penitenciar din 16 februarie 2015, după ce a fost condamnată în dosarul supranumit „2 Mai”, la cinci ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni comise în perioada în care a condus Ministerul Tineretului şi Sportului.

2 comentarii la „Graţiere respinsã!

  • La ce ai facut matale „pentru tara” Ceusescu te-ar fi impuscat , mai cuconeto.
    Hai sictir si joc de glezna , totul e imagine.
    Scarbos e si faptul ca tu pentru un chilipir ai dato-n gard iar maestra ta blonda , doar le-a aratat sutienu’.
    Mai incearca cu alte metode, cu boala nu tine.
    Succesuri.

  • Cât de patetică e infractoarea asta băsistă! Și ce ticăloasă e să-și bage copiii – pe care i-a făcut după ce a făptuit- în mocirla asta. Ce vină au cei mici că mama lor e o infractoare pedepsită de justiția independentă? Ispășește-ți pedeapsa și nu te mai tângui atâta penal-o!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura