Gorjeanul care a tăiat cu maceta un tânăr din Deva, arestat preventiv

13 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut pentru agresiunea comisă într-o pădure din judeţul Gorj, unde alături de alţi patru suspecţi s-a războit cu doi culegători de trufe din Deva.

Poliţiştii din Gorj au reţinut pentru 24 de ore cinci tineri, aceştia fiind toţi suspectaţi că au bătut doi hunedoreni, tată şi fiu. Pe tânăr l-au tăiat cu o macetă la mână, iar pe tatăl acestuia l-au lovit în cap cu un bolovan. Cel care a lovit cu maceta, un tânăr de 34 de ani din Bumbeşti Jiu, a fost arestat preventiv de către magistraţii gorjeni.
Scandalul a izbucnit într-o pădure din comuna Bengeşti-Ciocadia, după ce suspecţii au ajuns cu maşini de teren în zonă şi i-au bătut pe deveni. Înarmaţi cu o macetă şi bâte, agresorii, şi ei culegători de trufe din zona Gorjului, i-au atacat pe cei doi hunedoreni. Deveanul de 24 de ani tăiat cu maceta la mână a ajuns spitalul din Craiova, unde medicii au intervenit chirurgical. Din cauza rănilor grave, hunedoreanul şi-a pierdut două dintre degete. Poliţiştii din Gorj i-au căutat pe agresori şi după câteva ore au dat de urma lor în pădure. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un şofer din Petroşani, implicat în două accidente grave

Un bărbat de 31 de ani, din Petroşani, a provocat un accident rutier în urma căruia a fost grav rănit....

Lansare de carte: Dorel Vişan, „Cântece pentru glas şi toacă”

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Editura Şcoala Ardeleană din Cluj-Napoca, organizează...

Liceul Teoretic „Avram Iancu“ din Brad a sărbătorit 150 de ani de la înfiinţare. Lecţia de viaţă a elevilor din Brad

Din capul locului recunosc că sunt subiectivă în acest articol. Pentru că sunt brădeancă. Dar sigur îmi va fi iertată...

Închide