Gorghiu sare la gâtul directorului de la Pensii

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, la Deva, că directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Hunedoara, Ilie Toma, foloseşte toate structurile instituţiei pe care o conduce, pentru a câştiga voturi.
„Nu este normal ce face directorul Toma. El foloseşte structurile Casei Judeţene de Pensii pentru campania electorală. Voi cere ministrului Muncii să trimită o echipă care să verifice situaţia de la Casa de Pensii Hunedoara”, a declarat Alina Gorghiu. La rândul său, liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, a susţinut că Ilie Toma trebuie să se hotărască dacă este candidat sau director. „Ilie Toma foloseşte funcţia pentru a obţine voturi. Cerem demisia lui de la şefia Casei Judeţene de Pensii”, a afirmat Florin Roman.
Directorul CJP Hunedoara, Ilie Toma, este candidatul PSD pentru un post de deputat. El se află pe poziţia a treia pe lista social-democraţilor pentru Camera Deputaţilor. Florin Roman l-a acuzat pe Toma recent că, din cauza lui nu s-au recalculat pensiile a peste 7.000 de hunedoreni. Directorul de la Pensii motivează că, din lipsa softului pe care Casa Naţională de Pensii trebuie să-l pună la dispoziţie, pensiile respective nu au putut fi recalculate. (S. Popa)

11 comentarii la „Gorghiu sare la gâtul directorului de la Pensii

 • 11 septembrie 2016 la 21:26
  Permalink

  S-a plans mama Harau ca nu are nici o sansa in fata lui Toma? Ciufulita asta de Gorghiu, cred ca a citit ce i-au dat altii!

 • 11 septembrie 2016 la 21:30
  Permalink

  Ar fi bine ca voi PNL-istilor să vă mai vedeți de treabă și să nu mai căutați sămânța de scandal în instituțiile județului… vă e teamă că lucrurile merg mult prea bine și vă pierdeți electoratul

 • 11 septembrie 2016 la 21:33
  Permalink

  Când va ajunge Gorghiu și Roman la inteligența, valoarea și onestitatea dlui Toma atunci să ceară controale la Casa Județeană de Pensii.

 • 11 septembrie 2016 la 21:33
  Permalink

  Ce să știe Alinuța….venită de la București, habar nu are de situția din Hunedoara. Spune generalități debitate de mintea dumneaei…adevărul e că pe mitici îi doare undeva de provincie…Toma e chiar ok….că nu are “tabieturi” de București, e altceva. Alința e bună numai în bancuri :)))))

 • 11 septembrie 2016 la 21:55
  Permalink

  Oare ce cred că rezolvă cu minciunile astea? Toma e un om cumsecade. Altceva înafară de scandal nu au învățat cei de la PNL? Ar trebui să mai învețe să facă și lucruri bune, nu doar să fure și să facă scandaluri…

 • 11 septembrie 2016 la 22:07
  Permalink

  Un om cu caracter ce merita sa ne reprezinte in parlamentul Romaniei,mult succes domnule Toma!

 • 11 septembrie 2016 la 22:13
  Permalink

  Chiar merita votat.

 • 12 septembrie 2016 la 8:15
  Permalink

  Harauuuu…platesti bine pe Alinuta sa faca declaratiile astea? Platesti platesti, din banii hunedorenilor, dar te va bate Toma de nu mai iesi din casa 1 an!

 • 12 septembrie 2016 la 9:23
  Permalink

  Mai oameni buni, PNL – NU MAI EXISTA. Din pacate.
  PNL ul adevarat nu era Molot, dar in nici un caz nu e PDL ul de acum.
  Toate “strategiile” de comunicare furioasa, sunt tipic PDL iste.
  Daca astia considera ca asa se face politica se inseala.
  Hai sa facem pariu ca PNL de azi va lua mai putine voturi dacat PDL in ultima campanie.
  De ce ?
  Simplu, trendul se pastreaza.
  Iar PDL nu s-a schimbat.

 • 13 septembrie 2016 la 1:21
  Permalink

  Duamna se teme de Toma, pentru ca stie ca nu are nici o sansa in fata unui om cinstit, nepatat, adica exact ceea ce domnia sa nu este. De asta pune cainii pe Toma. Si tot degeaba! O s-o bata la fundul gol si atunci speram sa iasa de tot din politica, sa se duca la cratita sau la metale grele, unde o vrea, numai sa ne lase.

 • 13 septembrie 2016 la 16:19
  Permalink

  Buna ziua, tuturor. Suntem intr-o democratie si fiecare poate sa-si spuna parerea. Cred ca d-na Gorghiu ar trebui sa precizeze in detaliu la ce se refera cand spune ca d-l Toma Ilie foloseşte toate structurile instituţiei pe care o conduce, pentru a câştiga voturi, iar d-l Florin Roman sa precizeze daca in alte judete au fost recalculate acele pensii. Fara aceste precizari, noi alegatorii, suntem doar niste “cetateni turmentati”! Numai bine!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 12.09.2016

Într-o micuţă localitate minieră mocneşte o adevărată revoltă şi mai este un singur pas până când se va ajunge la

Bulina albă 12.09.2016

Leontin Laslău, medic veterinar, şeful DSVSA Hunedoara

Bulina neagră 12.09.2016

Roger Fociac, tânăr din Petroşani

Închide