Go Hunedoara, un nou site de promovare a turismului din județul Hunedoara

Județul Hunedoara are un potențial turistic enorm, încă neexploatat la maximum. Pentru a oferi turiștilor din întreaga țară, dar și din străinătate, oportunitatea de a vizita cele mai cunoscute obiective turistice din județul Hunedoara, dar și pe cele mai puțin promovate, am conceput site-ul Go Hunedoara. Această platformă online vine în sprijinul tuturor celor care își doresc să cunoască istoria și tradiția acestor meleaguri și să viziteze de la caste și cetăți, la monumente, stațiuni turistice, locuri inedite, pitorești, destinații ecoturistice, biserici, mănăstiri, lacuri glaciare, unele dintre cele mai spectaculoase trasee montane, până la diferite locuri de relaxare, unde se poate mânca tradițional sau à la carte.

Castelul Corvinilor, foto Remus Suciu

 

Fundatura Ponorului, foto Liana Marin

 

Lacul An masivul Retezat, foto Atilla Dobai

Platforma Go Hunedoara își propune să promoveze județul Hunedoara din punct de vedere turistic nu doar în țară, ci și peste hotare, pentru că sunt tot mai mulți turiști străini care ajung aici. Spre exemplu, Castelul Corvinilor, una dintre principalele embleme ale județului, atrage sute de mii de vizitatori, între care și americani, chinezi, australieni și mulți europeni. Acest elan al turismului trebuie întreținut, iar noi exact acest lucru ne-am propus: să venim în ajutorul turiștilor. Nu doar vizitatorii sunt printre prioritățile noastre, ci și proprietarii de hoteluri, pensiuni, cabane, case de vacanță, restaurante sau localuri care au legătură cu turismul. Pentru a-i promova și pentru a-i susține și pe acești antreprenori, și nu numai, am alocat un spațiu și un interes special pe site-ul nostru. Aceștia își pot înscrie afacerea pe platforma noastră și, astfel, vor avea o vizibilitate mai mare, în ceea ce îi privește pe viitori turiști.

Manastirea Prislop, foto Marius Turc
Izvor din Retezat, foto Victor Hodorog
Cetatea Devei, foto Beni Lupu

Invităm iubitorii de călătorii să acceseze site-ul nostru, pentru că aici vă puteți crea propriul traseu turistic, datorită modului în care am ales să prezentăm fiecare obiectiv turistic în parte, să vă arătăm fotografii și clipuri video sugestive. Pe site-ul Go Hunedoara puteți afla informații și despre evenimentele sportive, culturale, tradiționale, culturale, muzicale și nu numai, ce au loc în județ.

Ne puteți găsi și pe conturile de social media ale portofoliului nostru digital: Facebook, Google my business, Instagram, Twitter și YouTube.

Go Hunedoara | Visit, eat, sleep&relax!

Pestera Bolii, foto Voichita Covaciu
Barajul Gura Apelor Retezat
Blajeni, foto Cristi Rus
Biserica din Densus, foto Marius Turc
Enduro Panorama, foto Marius Peptan
Sarmizegetusa Regia, foto Remus Suciu
Festivalul Roman Dacia Felix, foto Marius Peptan
Oslea Hike&Ride

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.