5 jocuri online pe care trebuie să le încerci datorită câștigurilor oferite

 

Toate tipurile de păcănele online au fost atât de simple în trecut. Mulinele s-au rotit, s-au format combinațiile câștigătoare, iar jucătorii au fost plătiți conform liniilor de plată. Încă funcționează la fel, doar o nouă generație de jocuri a adus de-a lungul multor variații și noutăți în termenii de câștig. Împreună cu toate aceste inovații și, pe măsură ce tehnologia avansează, există mai multe modalități de a vă îmbunătăți sau de a încerca combinații de joc barbut online cu casinohex.ro. De fapt, vă așteaptă o lume cu totul nouă de posibilități câștigătoare, iar după stăpânirea mulinelor colosale, am decis să vorbim despre mulinete în cascadă astăzi! Sunteți gata să aflați mai multe? Să începem!

 

Ce sunt sloturile cu cascadă?

Sloturile în cascadă sunt un tip de păcănele online video în care simbolurile identice sunt conectate orizontal, vertical sau în diagonală și – odată formată combinația câștigătoare – simbolurile vor exploda și vor fi șterse pentru a permite altor simboluri să cadă în locurile lor și să crească șansele jucătorilor de a câștiga.

Tamburii în cascadă sunt, de asemenea, cunoscuți ca tamburi care cad, mulinete, tambururi care se prăbușesc. Aceste tipuri de sloturi sunt încă guvernate de un generator de numere aleatoare, setat de algoritmi care decid unde vor cădea simbolurile pe role. Acum, dacă sunteți deja nerăbdători să le încercați, iată lista noastră cu unele dintre cele mai interesante sloturi în cascadă pe care le-am întâlnit!

 

  1. Gonzo`s Quest de la NetEnt – păcănele online

Vom începe (fără a respecta o ordine specială) cu unul dintre cele mai populare jocuri din universul iGaming – slotul Gonzo`s Quest care rulează pe platforma software NetEnt. Acest slot video incredibil de 5 tambururi și 20 de linii de plată este bazat pe binecunoscutul conquistador spaniol Gonzalo Pizzaro. Înainte de a începe să joci, consultați scurtul film de prezentare a jocului care vă va pregăti și vă va oferi informații despre temă.

Apoi, setați-vă intervalul de pariuri și începeți să rotiți pentru a experimenta această atmosferă remarcabilă de joc. Jocul în sine oferă câteva funcții interesante, dar nu vom dezvălui prea multe – cu excepția faptului că slotul dispune de tamburi în cascadă și multiplicatori de avalanșă.

 

  1. Cloud Quest de la Playn Go

Următorul joc din lista noastră este slotul Cloud Quest, alimentat de Playn GO. Acum, acest joc cu temă fantezistă este proiectat pe un format de grilă 5×5, unde veți întâlni războinici mistici, transformând wilds, caracteristici bonus și un sistem unic de nivel. Unul dintre motivele pentru care am ales acest slot este faptul că vine cu grafică excelentă, animații vibrante și efecte sonore interesante.

De asemenea, aici nu există linii de plată fixe, tot ce trebuie să faceți este să formați cel puțin trei simboluri potrivite în diagonală, orizontală sau verticală. La fel de bine puteți activa Super Powers și să profitați de rotiri gratuite.

 

  1. Break Away de la Microgaming

Un alt slot care conține role care se mișcă în cascadă este Break Away. Acesta este un slot de 243 de moduri pentru a câștiga, care vine cu simboluri Wild, Free Spins și caracteristica Smashing Wild. După ce ați stabilit denumirea de monedă, veți fi gata să rotiți bobinele pentru a obține simboluri potrivite pe linia de plată, de la stânga la dreapta.

Principalele simboluri sunt toate legate de hochei și includ icoane precum măști de hochei, podea de hochei, patine cu gheață și pucuri în flăcări. Practic, veți fi aruncat într-o arenă de hochei imediat ce începeți să rotiți. Funcția Random Smashing Wild poate fi declanșată în timpul sau la sfârșitul oricărei rotiri. De asemenea, puteți beneficia de câștiguri multiple cu caracteristica Rolling Reels.

 

  1. Gem Rocks de la Yggdrasil – păcănele online

Trecerea la un alt joc interesant care vă permite să formați victorii în cascadă. Nu mai vorbim de asta, simbolurile cluster-ului și câștigurile în toate modurile vă oferă posibilitatea de a încheia fiecare rotire cu un câștig remarcabil. Jocul despre care vorbim este slotul Gem Rocks care rulează pe platforma Yggdrasil Gaming.

Acest slot grilă 6×4 oferă 4096 moduri de câștig și vine cu un sunet de clic frumos, acoperit de muzică generică. Trebuie să formați cel puțin 3 simboluri potrivite pe mulți pentru a forma o combinație câștigătoare. Partea cea mai bună – câștigurile dvs. vor crește atunci când aterizați 4, 5 sau 6 simboluri de același fel în grilă.

  1. Invaders from the Planet Moolah de la WMS

Ultimul de pe lista noastră de astăzi este un joc cu teme de extracție al vacilor, numit Invaders from the Planet Moolah. Acest joc de păcănele online este creat de WMS (Williams Interactive) și are 5 tambururi și 25 de linii de plată, setate pe un fundal de galaxie. Simbolul WILD este Vaca și poate apărea pe a doua rolă. Cea mai bună parte a jocului este că vine cu tambururi în cascadă.

Odată ce combinația câștigătoare de cel puțin 3 simboluri identice va fi formată orizontal, vertical sau în diagonală, simbolurile vor dispărea pentru a vă permite să formați linii câștigătoare suplimentare. Când se va întâmpla acest lucru, puteți primi mai multe combinații câștigătoare, care pot continua să se formeze până când se vor opri câștigurile. În plus, dacă lovești cel puțin 4 victorii consecutive în cascadă, vei primi Free Spins pentru a-ți îmbunătăți jocul.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să aflăm de la tine, așa că, dacă ai în minte jocuri cu păcănele online de mulinete sau orice altceva de adăugat, trebuie să te alături la noi pe forum și să ne anunți.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.