Gligor asigurã cã la Consiliul Judeţean va fi transparenţã totalã

15 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

  Sorina Popa05 dorin gligor_05

De când preşedintele şi vicepreşedintele liberali ai Consiliului Judeţean Hunedoara au fost suspendaţi din funcţii, lucrurile au început să se transforme aici. Mai precis, totul a devenit transparent, licitaţiile pentru diferite lucrări vor fi făcute astfel ca firme care nu sunt de casă să poată să acceadă la investiţiile judeţului, iar informaţiile legate de activitatea instituţiei judeţene sunt acum la vedere.

Vicepreşedintele Dorin Gligor (foto), cel care conduce Consiliul Judeţean Hunedoara, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că de acum înainte va exista o transparenţă totală în ceea ce priveşte alocarea banilor hunedorenilor. „Îi invit pe această cale pe reprezentanţii firmelor care vor să aibă o relaţie contractuală cu Consiliul Judeţean, să vină cu încredere şi să uite de modul în care se lucra până de curând la această instituţie. Nu vor mai fi atribuiri de lucrări pentru firme de casă, pe pile şi aşa mai departe. Trebuie să redefinim mesajul public pentru cetăţeni. Asta aşteaptă lumea de la noi. Pe hunedoreni nu îi interesează de înţelegerile din organizaţiile politice, ci cât de funcţională este instituţia judeţeană. Acum încercăm să fim obiectivi faţă de nevoile judeţului”, a declarat vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor, cel care asigură şefia instituţiei, de când Mircea Moloţ se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de fapte de corupţie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoara va avea un centru de recuperare pentru copii

Copiii cu probleme neuromotorii din municipiul Hunedoara ar putea beneficia de asistenţă medicală specializată, într-un centru modern de recuperare, care...

Vochiţoiu nu crede într-o trãdare

Apele se tulbură din ce în ce mai mult pe scena politică din Valea Jiului, după ce mai mulţi aleşi...

Peste 1.400 de pensionari au depus cereri pentru bilete de tratament

Deşi biletele pentru tratament nu sunt încă disponibile pentru acest an, unii pensionari au depus deja cererile.

Închide