Politica si administratie

Gligor: Alianţa dintre PDL şi UNPR este doritã în judeţ

Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a declarat, că vor fi formate două echipe de negocieri, cu membri de la democrat-liberali şi de la UNPR, care vor pune la punct protocolul de colaborare dintre cele două formaţiuni politice.
În acest fel, vor putea fi stabilite listele cu candidaţii pentru consiliile locale, pentru consiliul judeţean şi primării. Liderii judeţeni ai celor două partide s-au înţeles să meargă pe liste comune la alegerile locale din 10 iunie.
Dorin Gligor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, susţine că „această alianţă, dintre PDL şi UNPR, este dorită, asta trebuie să se ştie”. (S. Popa)

4 comentarii la „Gligor: Alianţa dintre PDL şi UNPR este doritã în judeţ

  • Dorin Gligor presedinte PDL pe judet a sprijinit mineritul Vaii Jiului (Valea Jiului).Merita sa-l votam.

  • acuma in vara se va termina cu ,, binefacerile ,, pdl -iste si in judetul Hd, sa dam mortilor sarutarea cea mai de pe urma , adio pdlabelor.cu cine veniti la podium? cu arion? cu barbu? cu ritzi? pe vladu nu-l reabilitati iarasi? mai schimbati naibii staiful fratilor.

  • DOMNULE GLIGOR REZOLVATI PROBLEMA DE LA PETRILA CU CANDIDATURA LUI DL PADUCEL MAJORITATEA PETRILENILOR IL VOR SA CANDITEZE DIN PARTEA PDL ALTFEL PDL VA PIERDE IN ACEST ORAS. CU STIMA SI RESPECT PENTRU CE ATI FACUT ACEST PARTID. VA DORIM SUCES IN ALEGERI.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.