GIMNASTICĂ. Emoţii pentru sportivii din România

În Arena St Jakobshalle din Basel (Elveţia) vor debuta astăzi întrecerile Campionatelor Europene de gimnastică artistică pentru se­niori, ultima competiţie la care se mai pot ob­ţine biletele de participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică a stabilit ca România să fie re­pre­zentată în competiţia feminină de Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi, iar în întrecerea masculină de Marian Dră­gu­lescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu. Fetele intră în competiţie de la ora 10.00, prima fiind Mara Ceplinshi, în prima sub­di­vi­ziune a acestor întreceri iar celelate două spor­tive ale noastre vor evolua în subdi­vi­ziu­nea a patra cu începere de la ora 18.30. În întrecerile masculine, unul dintre sportivii noştri va evolua joi în prima subdiviziune, cu în­cepere de la ora 10.00 iar ceilalţi doi în sub­diviziunea a doua, care va începe de la ora 14.00.Competiţia va fi transmisă la televiziune în România de Look Sport + şi Look Sport 1 timp de 5 zile (21-25 aprilie 2021) şi va fi comentată de Alina Alexoi dar întrega competiţie de la Basel poate fi urmărită online la următoarea adresă: http://gymtv.online/user/.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei oraşe riscă să nu organizeze partidele de la EURO 2020

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) va anunţa vineri decizia sa finală referitoare la EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie),

RUGBY. Au debutat cu dreptul în Divizia naţională

Echipa de rugby, Ştiinţa Petroşani, a debutat cu o victorie în actualul sezon din Divizia Naţională de seniori, după o

Competența de soluționare a contestațiilor

În trei ediții anterioare , din luna ianuarie 2021, au fost publicate materiale privitoare la modificarea și completarea Codului de

Închide