Sport

GIMNASTICĂ AEROBICĂ. Loturile naționale de seniori și juniori vin la Deva

Așa cum v-am informat, Sala Sporturilor din Deva va găzdui în­tre­cerile „Cupei Cetății” la gimnastică aerobică, ediția cu numărul 24. Au confirmat prezența peste 220 de gimnaști de la 16 cluburi, iar surpriza o vor oferi componenții celor două loturi naționale ale României (de se­niori și juniori) care vor face o de­mons­trație de forță la aceste în­tre­ceri.

Calificați la toate probele
Componenții loturilor au debutat în acest an cu o pregătire intensă și au pentru acest sezon competițional obiective îndrăznețe, cu participări la Campionatele Mondiale din luna iunie din Portugalia (cu obiectiv de cali­fi­care la Jocurile Europene de anul vii­tor) și participarea Mondiale din luna iulie, din SUA, la care România are spor­tivi calificați la toate cele patru probe, cuplu, trio, grup și aerobic dance.
Să mai notăm că gimnaștii din lo­turile naționale vor participa în luna mai la București la o nouă ediție a com­petiției internaționale BUCHAREST OPEN CUP, unde vor fi prezenți spor­tivi din Turcia, Bulgaria, Slovacia și România, printre ei fiind campioni europeni și mondiali.
De altfel, gimnastica aerobică, ra­mura cu cele mai valoroase rezultate în ultimii ani, așteaptă să primească un podium nou de concurs, pentru a avea posibilitatea organizării unor com­petiții internaționale pe măsura re­zul­tatelor gimnasticii aerobice.

One thought on “GIMNASTICĂ AEROBICĂ. Loturile naționale de seniori și juniori vin la Deva

  • Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021. Pare ca e destul de astfel. Poate ca citea sau scria in oglinda?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura