Gimnastică aerobică: Bilanţ pozitiv pentru reprezentanţii noştri în Portugalia

4 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Gimnaştii seniori din România participanţi la cea de-a XV-a ediţe a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică pentru seniori, competiţie care a avut loc în perioada 1 – 3 iunie 2018 la Guimaraes, în Portugalia, se întorc acasă cu patru medalii.

Duminică, în ultima zi a competiţiei, sportivii români şi-au adăugat la palmaresul din prima zi (două medalii de bronz), alte două medalii, ambele de argint. Grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Marian Broţei şi Mihai Popa şi perechea mixtă Andreea Bogati şi Dacian Barna, au urcat pe podiumul de premiere al competiţiei şi au adus României două medalii de argint.
Reamintim că medaliile de bronz au fost cucerite sâmbătă de echipa de dans aerobic, compusă din Sandra Dincă, Isabela Dumitraşcu, Mădălina Cioveie, Ioana Darie, Cristina Nedelcu, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea şi Denisa Ganea, a doua medalie de bronz în întrecerea delegaţiilor naţionale revenind României, care a terminat competiţia mondială pe poziţia a treia, fiind depăşită de echipele reprezentative ale Rusiei şi Coreei de Sud. Mai precizăm că trio-ul format din Andreea Bogati, Marian Broţei şi Mihai Popa a ocupat un onorabil loc 4.
Delegaţia României pentru Mondialele de la Guimaraes a fost formată din gimnaştii Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Mihai Popa, Marian Broţei, Andreea Bogati, Flavia Sentea (toţi foşti sau actuali sportivi legitimaţi sau formaţi la CNS Cetate Deva), Mădălina Cioveie, Isabela Dumitraşcu, Sandra Dincă, Denisa Ganea, Steliana Stoenescu, Cristina Nedelcu, Ioana Darie. Sportivii au fost însoţiţi de Cristina Dulgheroiu (antrenor), Alina Drăgan (arbitru), Cristiana Spînu (arbitru), Carmencita Constantin (şef de delegaţie) şi Maria Fumea (membru al Comitetului Tehnic).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cadastrarea gratuită bate pasul pe loc la Turdaş

Din cauza tarifului stabilit pentru prestarea serviciului topografic, lucrările de cadastrare gratuită s-au împotmolit în comuna Turdaş.

Muzeu al civilizaţiei dacice la Orăştie

Ieri, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind acordul de parteneriat între municipiul Orăştie şi judeţul Hunedoara pentru realizarea...

Social-democratul Samuel Dioane este noul director general al CEH

Ieri a fost desemnat, de către Consiliul de Administraţie, noul director al Complexului Energetic Hunedoara. Este vorba de Samuel Dioane...

Închide