Fotbal Liga a III-a: ACS Şirineasa va afla verdictul final pe 7 iunie

4 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Formaţia ACS Şirineasa, practic promovată ca urmare a evoluţiei din seria a IV-a din Liga a III-a, mai are de aşteptat până pe 7 iunie, când va afla verdictul comisiilor din federaţie în ceea ce priveşte litigiul dintre CSM Şcolar Reşiţa şi ACS Şirineasa. Reşiţenii cer vehement depunctarea echipei promovate în Liga a doua în problema legată de juniorii pe care ACS Şirineasa i-a folosit în campionatul juvenil.

Oficialii formaţiei ACS Şirineasa au declarat că indiferent ce se va decide în acest caz, echipa şi-a asigurat punctele necesare care să nu-i pericliteze performanţa. Decizia nu poate fi decât favorabilă formaţiei din Valea Jiului, jucătorii pregătiţi de Cristian Dulca şi George Zima având moralul ridicat după promovarea obişnuită, iar cauza ce va fi judecată pe 7 iunie va fi una doar pentru moralul cârcotaşilor. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică aerobică: Bilanţ pozitiv pentru reprezentanţii noştri în Portugalia

Gimnaştii seniori din România participanţi la cea de-a XV-a ediţe a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică pentru seniori, competiţie care...

Cadastrarea gratuită bate pasul pe loc la Turdaş

Din cauza tarifului stabilit pentru prestarea serviciului topografic, lucrările de cadastrare gratuită s-au împotmolit în comuna Turdaş.

Muzeu al civilizaţiei dacice la Orăştie

Ieri, consilierii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre privind acordul de parteneriat între municipiul Orăştie şi judeţul Hunedoara pentru realizarea...

Închide