Sport

Gimnastele noastre, puțin mai bine, dar nespectaculos

Cea de a doua verificare a gim­nas­telor din loturile de senioare, com­po­nente ale loturilor olimpice și națio­na­le de la Deva, București și Constanța, a arătat parcă mai bine, dar nu suficient în vederea alcătuirii echipei cu care România va participa la apro­piatele Campionate Europene de la Rimini din Italia, care vor debuta pe data de 1 mai.

Urmează decizia finală
Toate gimnastele au participat la această etapă de selecție au încercat să convingă arbitri că merită să facă deplasarea în Italia. După 4 rotații, or­dinea în clasament a fost următoarea:
1. Ana Maria Bărbosu 54.300.
2. Amalia Ghigoarță 52.550.
3. Sabrina Maneca Voinea 52.350.
4. Lilia Cosman 52.200
5. Maria Ceplinschi 50.050.
6. Ioana Danciu 48.850.
Drept urmare a rezultatelor din a­ceste două etape și a criteriilor stabilite de Federația Română de Gimnastică se va decide echipa alcătuită din pri­mele șase gimnaste care vor evolua la Rimini. Dacă Ana Maria Bărbosu, lidera actuală a echipei va fi o certitudine pentru Europene, este sigur că din echipă vor face parte și cele două gimnaste care sunt legitimate și la LPS Cetate Deva, Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman. O surpriză poate veni de la Ioana Danciu, și ea legitimată la LPS Cetate Deva, care poate conta la cel puțin două aparate.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura