Gimnastele junioare, locul III în Belgia

La finalul săptămânii trecute s-a des­fă­şurat, în Belgia, la Gent, tradiţionalul con­curs internaţional pe echipe la gimnastică artistică feminină.
Flanders Internaţional Team Challenge a fost primul concurs la care au participat o parte dintre componentele lotului naţional de junioare, un prim concurs care le-a adus sportivelor noastre şi prima medalie inter­naţională dar şi calificări în toate cele patru finale pe aparate.
Echipa junioarelor din România a fost al­că­tuită din Valentina Miruna Botez (cali­fi­cată şi în finalele de la bârnă şi sol), Ella Milena Oprea Creţu (calificată la sărituri şi bârnă), Alexia Gabriala Vănoagă (la paralele şi la sol), Bianca Gabriela Vişovan (sărituri) şi Adina Timea Crişan (paralele).
În competiţia senioarelor, Maria Sorina Ceplinschi şi Irina Antonia Duţă s-au ca­li­fi­cat în finala de la sol, iar Maria Holbura şi-a reglat integralele pentru Jocurile Olim­pice.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ministrul Eduard Novak nu mai vrea direcţiile de sport

Ministerul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak (foto) a anunţat că a lansat în dez­ba­tere publică proiectul Legii descentralizării care prevede

Air soft la Deva – Piramida Lupilor

Desfăşurat recent la Deva, concursul Pira­mida Lupilor la airsoft s-a bucurat de par­ti­ciparea sportivilor de la 12 echipe din ţară.

Au promovat!

În urma rezultatelor foarte bune înre­gis­trate în cadrul proiectului Cavalerii Viitorului, cei doi arbitri hunedoreni, Andrei Fodor şi Leo­pold Herczeg

Închide