Sport

Gimnastele junioare de la Deva vin tare din spate

Ultima zi a Campionatului Național individual pentru junioare de la Bacău a fost una în care gimnastele și-au stabilit ierarhiile în finalele pe aparate. Vă prezentăm rezultatele sportivelor antrenate la Deva.

 

Mai multe de aur

Astfel, Amalia Ghigoarță (foto) (LPS Cetate Deva, aur la bârnă şi la paralele) și Sabrina Maneca Voinea (CS Farul- CSM Constanța, aur la sărituri și la sol) și-au împărțit titlurile de campioane la Junioare I, Nivel 1. Dublă de argint pentru Lilia Cosman (LPS Cetate Deva), la paralele şi la sărituri, iar Ioana Danciu (LPS Cetate Deva) a câștigat două medalii de bronz la bârnă și la sol.
La Junioare I, Nivel 2, Erica Gogoaşe (LPS Cetate Deva) a obţinut aurul la paralele şi bronzul la bârnă. Bianca Dinu (LPS Cetate Deva) a obținut bronz la bârnă.
Șapte gimnaste de la șase cluburi au urcat pe podium la Junioare II, Nivel 4. Ariana Cotu (LPS Cetate Deva) a cucerit medalia de aur la paralele.
La individual la Junioare II, Nivel 5, Alessia Voloștiuc (LPS Cetate Deva) s-a impus la paralele şi a fost a doua la sol. A mai urcat pe podium Alexandra Curcă Drăgan (LPS Cetate Deva) – argint la paralele.
Patru finale, patru câștigătoare, patru cluburi la Junioare III, Nivel 6: Selena Kapca (CSM Arad) este campioana României la sărituri, Diana Ilinescu (CSA Steaua) s-a impus la paralele și a fost a 3-a la sol, Adelina Bădic (CSM Onești) a obținut aurul la bârnă și argintul la sol, iar Ștefania Boboc (LPS Cetate Deva) a câștigat medalia de aur la sol şi bronzul la sărituri.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura