Sport

Gimnastele junioare au câștigat turneul din Franța

Echipa de gimnastică junioare a României, alcătuită din Amalia Ghigoarță, Sabrina Maneca și Andreea Preda, a câștigat turneul internațional de la Combs la Ville, unde sportivele noastre s-au clasat pe primul loc,totalizând 102,267 puncte. De­vean­ca Amalia Ghigoarță s-a situat pe locul al treilea și a cucerit medalia de bronz la in­dividual compus, cu un total de 50.117 punc­te, la egalitate cu Andreea Preda.

Proiect coordonat de Bitang și Belu
Cea de a doua echipă de junioare a Ro­mâ­niei prezentă la acest concurs s-a clasat pe locul șase cu 98.433 puncte.
În finalele pe aparate, gimnastele noastre au cucerit încă patru medalii, două de aur, pentru Sabrina Voinea la sărituri și Amalia Ghigoarță la sol și două de argint, Amalia Ghi­goarță la paralele și Miruna Botez la sol.
Gimnastele participante la competiția din Franța se pregătesc la Deva cu Gina Gogean, Ramona Micu, Florin Uzum şi Lucian Sandu şi la Constanţa cu Carmen Traicu, Cătălin Meran, Sorin Bechir şi Ciprian Creţu. Sabrina Voinea Manecă se antrenează la Constanţa cu Camelia Voinea, toate fiind parte a pro­iec­tului „Țară, țară, vrem campioane!” coor­do­nat de Mariana Bitang și Octavian Belu și fi­nan­țat de OMV Petrom!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura