Gimnastele devene luptă pentru medaliile naţionale

2. Gimnastica 29 iunie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Începând de mâine, în Sala Polivalentă din Cluj, va avea loc ediţia cu numărul 69 a Campionatelor Naţionale de Gimnastică, Gala Campionilor Mondiali şi Europeni. CNS Cetate Deva se va prezenta la această competiţie cu cinci gimnaste, urmând să lupte pentru medaliile individuale şi pe echipe.

Toată „crema” gimnasticii româneşti
Competiţia revine în municipiul de pe Someş după 36 de ani, ultima dată când Clujul a găzduit Campionatele Naţionale de Gimnastică fiind anul 1980. Concursul va aduce la start tot ce are mai bun gimnastica românească, în frunte cu Marian Drăgulescu, Larisa Iordache şi Cătălina Ponor, campioni mondiali şi europeni. După aceste campionate se vor stabili şi gimnaştii care vor reprezenta România la Olimpiada de la Rio de Janeiro.
CNS Cetate Deva va fi reprezentată la Cluj de către Denisa Golgotă, Carmen Ghiciuc, Olivia Câmpian, Ioana Crişan şi Denisa Florea, gimnastele devene încercând să urce pe podium atât la individual, cât şi în concursul pe echipe. Competiţia feminină va debuta sâmbătă, de la ora 16.00, când va avea loc întrecerea  de la individual compus şi pe echipe, iar duminică, de la ora 11.00, vor începe întrecerile pe aparate.

Devencele au cucerit nouă medalii anul trecut
În competiţia pe echipe, CNS Cetate Deva a cucerit anul trecut medaliile de argint şi cele de bronz, fiind reprezentată de două echipe, iar titlul a revenit celor de la Dinamo Bucureşti. La individual compus, Ana Maria Ocolişan cucerea argintul, iar în întrecerile pe aparate, gimnastele devence şi-au adjudecat şase medalii, dintre care una de aur, una de argint şi patru de bronz.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare