Gimnaste de la LPS Deva medaliate la Pesaro

Gimnaștii juniori din România au cucerit cinci medalii la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Pesaro (Italia), una de aur, două de argint şi două de bronz.

La fel ca Rusia
Printre sportivii care au reprezentat Ro­mâ­nia au fost și două sportive legitimate la LPS Cetate Deva. Mirela Frâncu a cucerit, alături de Daria Mihaiu, medalia de aur în proba de dans aerobic cu un total 17.650 de puncte.
În proba de perechi mixte, juniorii Daria Mihaiu și Darius Branda (n.r.-născut la Pe­trila) au cucerit medalia de bronz, fiind notați cu 20.000 de puncte, la egalitate cu Por­tu­galia (ocupanta locului doi). Victoria a revenit Bulgariei, cu 20.300 de puncte. Daria Mihai a urcat pe podiumul de pre­mi­e­re și în finala de la proba de grup, unde Ro­mânia a câș­ti­gat medalia de argint cu 19.850 de puncte, aceeaşi notă cu care Rusia a obţinut aurul (notă de execuţie mai mare pentru ruşi).
Cele două sportive sunt pregătite de prof. Mădălina Susan și anul acesta au mai câș­tigat o serie de medalii prețioase și la Cam­pionatele Mondiale de la Baku.
Să nu îi uităm pe foștii gimnaști de la LPS Cetate Deva, Gabriel Bocşer, Flavia Sentea, Mihai Alin Popa și Steliana Stoienescu, com­po­nenți ai loturilor naționale de seniori, par­ti­ci­panți și ei cu rezultate deosebite la Cam­pionatele desfășurate la Pesaro.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.