Politica si administratie

Gică Popescu investeşte 6 milioane de euro la Hunedoara

GLP Project – compania care de­ţine terenul pe care se află acum ruinele fos­telor fabrici de textile şi în­căl­ţă­minte de pe bulevardul Traian din Hunedoara – anunţă că in­ten­ţio­nează să transforme aria amintită cons­tru­ind aici un complex comercial modern.

Branduri renumite
„Complexul comercial va fi amplasat pe un teren de 21.000 mp, iar su­pra­faţa închiriabilă va fi de 6.000 mp, construită pe un singur nivel. Investiţia se ridică la aproximativ 6 milioane de euro şi va genera aproximativ 100 de noi locuri de muncă, după finalizare. Lucrările efective vor începe în a doua jumătate a anului viitor şi estimăm că se vor termina în ultima parte a anului 2025”, declară Gică Popescu (fostul mare internaţional al României) în calitate de re­pre­zen­tant al com­pa­niei a­min­tite. Până la începerea construcţiei efective, com­pania deţinătoare a imobilelor din zona amintită va continua operaţiunile de demolare a vechilor clădiri şi va par­curge paşii legali necesari pentru ob­ţi­nerea autorizaţiei de construire. Con­form informaţiilor furnizate de re­pre­zentanţii GLP Project, noul complex comercial îşi doreşte să atragă la Hunedoara branduri renumite din mai multe arii, astfel încât să răspundă ne­voilor hunedorenilor atât în ce priveşte comerţul alimentar, cât şi în ce priveşte celelalte genuri de produse şi servicii de care are nevoie o familie (în­căl­ţă­minte, îmbrăcăminte, cosmetice, IT etc…).
„Multă vreme am tot fost întrebaţi „ce se face la fosta fabrică de tri­cotaje”. Fiind vorba despre o investiţie privată, făcută pe o proprietate privată, nu am putut oferi vreo informaţie înainte ca investitorul să ia o decizie şi să o prezinte public. Astăzi (n.r.-ieri), do­mnii Florin Brad şi Gică Popescu, re­prezentanţii companiei, m-au informat că au decis să ridice în acea zonă un complex comercial, fiind încă în negocieri cu diferite brand-uri spe­cializate pe diferite nişe de produse şi servicii pe care doresc să le aducă la Hunedoara. Astfel, încă o zonă a oraşului aflată în paragină renaşte din punct de vedere economic. Orice investitor privat, onest şi bine intenţionat, are tot spri­jinul din partea mea şi a Primăriei Hunedoara. Pe de altă parte, nu pot să nu îmi exprim bucuria că o perso­nalitate cum este domnul Gică Popescu a ales Hunedoara pentru a face o investiţie. Dacă tot s-a aflat la Hunedoara, nu l-am lăsat să plece fără un tricou al Corvinului”, spune primarul municipiului, Dan Bobouţanu.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura