Ghinion la extern, valoare la intern

11 x 1 brazilianul philipe prado va juca, in premiera, impotriva spaniolilor de la Design BrasovCiprian Marinuţ

FC Deva speră să-şi demonstreze valoarea în campionatul intern şi să câştige derby-ul de azi, cu Design Braşov, după ce a fost eliminată, în principal, din cauza ghinionului din UEFA Futsal Cup.

 
Duelul favoritelor
Campioana României la futsal, FC Deva, continuă seria meciurilor de foc, la doar trei zile după halucinantul turneu al grupei F a UEFA Futsal Cup, încheiat duminică, la Deva. Trupa antrenată de Sito Riviera va juca, azi, de la ora 18.00, la Braşov,  împotriva echipei Design Construct, una dintre cele trei mari rivale la titlul de campioană ale devenilor. FC Deva şi Design Braşov au avut un parcurs perfect, în primele patru etape de campionat, obţinând numai victorii, iar meciul de azi poate cântări decisiv în economia luptei pentru câştigarea campionatului. Şi Design are pe banca tehnică un antrenor spaniol, Tyno Perez, cel puţin la fel de galonat ca Sito Riviera şi are în lot patru stranieri, la fel ca FC Deva. „Ne dorim victoria, pentru a demonstra că suntem adevărata campioană a României”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva.

Încă un eşec
Olimpic Simeria, a doua echipă hunedoreană din Liga I de futsal,  a continuat seria rezultatelor neconvingătoare şi în etapa a V-a. Trupa antrenată de Liviu Braşoveanu a cedat, scor 1-4, în meciul disputat, luni, în deplasare, cu Moldocor Piatra Neamţ, deşi oficialii simerieni aşteptau un reviriment al echipei în această partidă.

One thought on “Ghinion la extern, valoare la intern

  • 9 octombrie 2009 la 14:17
    Permalink

    vezi ca e a doau oara cand scrii ca avantaje e vicecampioana de anu trecut
    faci o mare eroare
    echipa vicecampioana este ANONIMII

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare