Politica si administratie

Gheorghe Flutur: USL nu face nimic pentru români

05 fluturAdriana Năstase

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur (foto), a declarat, ieri, la Densuş, că în România, trebuie să dispară definitiv sintagma conform căreia primarii „ajung la pixul lui Mischie”.
„În noul text al Constituţiei, va trebui să apară prevederea conform căreia cel puţin 50 la sută din redevenţe, care reprezintă taxa pe averea locală, să revină administraţiei publice locale. În acest mod, primarii nu mai sunt obligaţi ca odată la patru ani să treacă în barca puterii, iar electoratul nu se va mai simţi trădat”, a declarat Gheorghe Flutur.
„Ajunsă la guvernare, USL nu a făcut decât să impoziteze şi să inventeze noi taxe. Investiţiile au fost tăiate de peste tot: de la proiectele de infrastructură până la cele de cercetare şi inovare, iar fondul de rezervă aflat la dispoziţia  premierului este repartizat pe criterii clientelare şi afinităţi politice. România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar drumul duce către o prăpastie economică. Se închid unităţi economice. Taxele şi impozitele mărite, impuse de guvernul USL, descurajează investitorii. În agricultură, seceta face deja probleme fermierilor. Întrebările care se pun în acest caz sunt: mai guvernează acest Guvern? Miniştrii USL fac ceva? Aduc bani europeni? Dau drumul la investiţii, la programe pentru tineri? Cred cu tărie că viitorul oricărei naţiuni se regăseşte în şansele pe care statul le acordă generaţiei tinere. România nu va ieşi din recesiune cu pomeni şi promisiuni deşarte. Lucrurile merg mai rău decât înainte. Guvernul USL nu are nici o soluţie pentru problemele României, iar frustrările oamenilor sunt mari”, a adăugat secretarul general al PDL.
Flutur s-a aflat la Densuş, pentru a-l susţine pe candidatul PDL la funcţia de primar, alegerile parţiale urmând să se desfăşoare duminica aceasta.

One thought on “Gheorghe Flutur: USL nu face nimic pentru români

  • Bine s-a facut de voi prin masurile de austeritate luate,cand erati la guvernare !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.