Georgiana Timu- locul I la concursul internaţional de la Piteşti

13 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sâmbătă, 11 mai 2019, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti a avut loc un puternic concurs atletic internaţional de juniori, cu participarea sportivilor din Cipru, Israel, România, Ucraina şi Belarus.

Confruntarea a început cu proba de 110 m garduri masculin, şi s-a încheiat cu întrecerea de ştafetă mixt 4×400 m. La finalul probelor, România s-a clasat pe locul 2, cu 91 de puncte. Pe poziţia întâi a terminat Ucraina, cu 117 puncte, iar pe trei s-a situat Cipru, cu 87 de puncte.
În cadrul competiţiei s-a remarcat şi junioară din Deva, Georgiana Timu, care a reuşit o săritură de 5,94 m la proba de lungime, reuşind să câştige concursul. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florentina Marincu Iuşco a realizat baremul pentru Mondiale

În cadrul unui concurs naţional oficial, desfăşurat duminică la Rm. Vâlcea, numit ,,Memorialul Octavian şi Viorica Enescu”, atleta deveană Florentina...

Cupa Cetăţii la gimnastică aerobică, o reuşită

Sala Sporturilor din municipiul Deva a fost din nou gazda întrecerilor de gimnastică aerobică, având genericul Cupa Cetăţii.

O nouă încercare pentru ocuparea postului de manager al Sanatoriului Geoagiu

Va fi din nou concurs pentru ocuparea postului de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Geoagiu. Mâine, miercuri, 15 mai...

Închide