; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Georgiana Timu, dublu medaliată cu aur la naţionalele de atletism

10 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Atletism a organizat la finalul săptămânii trecute, în sala de atletism „Ioan Soter“ din Capitală, ediţia din acest an a întrecerilor din cadrul Campionatului Naţional pentru juniori de categoria a II-a, competiţie la care au participat sportivi legitimaţi la toate secţiile de performanţă din ţară.

A fost o ediţie săracă în rezultate de top pentru atleţii din judeţul nostru, participanţi la întrecerile de la Bucureşti. Singura atletă din delegaţia judeţului nostru care a urcat pe podiumul de premiere este Georgiana Timu, legitimată la LPS Cetate Deva. Tânăra sportivă din Deva, pregătită de către prof. Nicolae Alexe, a cucerit două medalii de aur, la triplusalt (cu 12.26 m) şi la săritura în lungime, cu o bună performanţă de 5.78 m. Cu aceste rezultate, Georgiana Timu se apropie de obiectivul propus pentru acest sezon şi este posibil să o vedem concurând la FOTE 2019-ediţia de vară şi la alte competiţii europene de juniori şi cadeţi.
Foarte aproape de podiumul de premiere la ediţia din acest an au fost, junioara Petrina Pivniceru (CSS Hunedoara), care s-a clasat pe locul IV în finala probei de 60 m garduri, Eva Alzner la săritura în lungime –loc IV, ca şi Ovidiu Şitoianu (LPS Cetate Deva), clasat pe acelaşi loc IV, dar la triplu salt.
Alte rezultate obţinute de atleţii din judeţul Hunedoara: de la LPS Cetate Deva – triplusalt fete- Graţiela Pantea (locul 6), Marta Mariş (locul 8) şi Georgiana Barta (locul 10); Gheorghe Damian (locul 6 la 60 m garduri), Agnes Tofalvi (locul 6 la lungime fete) şi Raul Dan (locul 10 la 3000 m, accidentat înainte de concurs), Elisa Enache (locul 7), Eva Alzner (locul 8) şi Andrada Popi (locul 9, toate la săritura în înălţime).
De la CSS HUnedoara amintim aici locul 5, pe care s-a clasat ştafeta de 4 x 400 m fete (alcătuită din Sarah Scurtu, Petrina Pivniceru, Cezara Bucur şi Andrada Gheaţă), locul 7 pentru ştafeta masculină de 4 x 400 m (Sebastian Bolboacă, Andrei Marian, Adelin Pop, Paul Salomia) şi Eduard Agrigoroaie (locul 11 la aruncarea greutăţii).

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pensionar lovit pe trecerea de pietoni

Un şofer de 60 de ani, din municipiul Deva, conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Deva, din...

Poliţiştii locali din Deva au descins, din nou, în baruri

Aceştia au efectuat o nouă verificare în barurile şi localurile din Deva, pentru a vedea dacă este respecată legislaţia privind...

Intrau peste bătrâni în casă, îi băteau şi tâlhăreau

Doi tineri din Vulcan au fost găsiţi vinovaţi de o tâlhărie comisă în urmă cu circa doi ani de zile....

Închide