Politica si administratie

George Simion, primul lider care își anunță candidatura la prezidențiale

Liderul AUR, George Simion, a transmis un mesaj către toți sim­pa­tizanții AUR să vină, sâmbătă, la Arenele Roman pentru a participa la „lansarea candidaturii mele”.

Voluntar
„Aștept alături de mine orice tânăr care vrea să se înscrie ca voluntar toată această vară pentru a scrie is­torie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/
Iar în acest sfârșit de săptămână vă invit să mai deschidem o nouă filă. Sâmbăta, ora 19:00, la Arenele Romane din București – lansarea candidaturii”, scrie George Simion.

Mesajul integral transmis de liderul AUR
„Duminică am reușit să ob­ținem un scor istoric pentru mișcarea noastră! Vă trimit aceste rânduri pen­tru a vă mulțumi, pentru a vă dezvălui dedesubturile pe care le cunoaștem până acum despre acest rând de alegeri atât de contestat și pentru a vă anunța unde e masa și dansul.
Să o luăm în ordine: MULȚUMESC! Este fără precedent în istoria noastră recentă ca o mișcare patriotică por­nită de la firul ierbii să ajungă la acest nivel. Am obținut, din ce știm oficial, 1,400,000 de voturi. Se putea și mai mult, atât ca număr cât și ca procente, dar e foarte bine având în vedere frau­da comisă de comasați. Comparativ, adversarii noștri ideologici de la USRQ+ abia dacă au trecut pragul electoral, prăbușindu-se în irelevanță.
Când spun fraudă mă refer pentru început la decizia neconstituțională de a comasa alegerile europarlamentare cu locale, cu voie de la coana Euro­pă/Ursula. O decizie de care Rareș RujRoz este foarte mândru, care a fost într-adevăr aducătoare de voturi, dar care nu poate fi catalogată altfel decât profund necinstită și nedemocratică.
Unii se pot întreba: dar ați avut la dispoziție patru ani să vă faceți struc­turi teritoriale, de ce dai vina pe acest lucru? Celor care întreabă asta le-aș cere să îmi dea un exemplu de partid anti-sistem, fără rețea moștenită de la partid/servicii/alte organizații, care a reușit să câștige tot din prima într-un proces electoral local. Structurile noas­tre s-au născut greu, activismul po­litic dar și cel civic/social este aproa­­pe egal cu zero în România, așa că prin de­van­sarea calendarului elec­to­ral normal, comasații și-au atins sco­pul încă de acum trei luni iar noi urma să devenim irelevanți din punct de vedere politic.
Prin eforturi supraumane, am reușit totuși să avem 33.000 de candidați la alegerile locale (comparativ PSD a avut 52.000, USR 13.000). Fără acest număr, șansele care ni se în­ju­mă­tă­țiseră prin comasare ar fi fost nule. Mulțumesc celor care au acceptat să can­dideze din partea AUR, știind foarte bine atacurile la care vor fi supuși.
Apoi a trebuit să strângem 19.000 de oameni în secțiile de vot (care să nu fie rude de gradul I sau II cu cei 33.000 de candidați). Din nou, un efort uriaș. Le mulțumesc pe această cale și mem­brilor și observatorilor din secțiile de vot care au stat de pază de la 20 până la 70 de ore. Fără voi puteam ajun­ge la un scor similar cu cel al USR. Datorită vouă am putut reduce di­men­siunea furtului. Chiar și acum, când scriu aceste rânduri în această căldu­roasă zi de miercuri, tot mai există oameni care încă stau să numere/re­nu­mere voturi în circa 200 de secții. Ei sunt adevărații eroi!
Multe nereguli s-au făcut pe fond de oboseală. Sunt cele mai prost orga­ni­zate alegeri din 1990 încoace, iar Marcel Ciolacu nu schițează nici un gest, nu simte nicio remușcare. El de­ține puterea, el a convocat în com­pli­ci­tate cu Ciucă și Klaus Iohannis aceste alegeri despre care președintele țării a avut tupeul să spună că au fost or­ga­ni­zate bine. Umilința față de oamenii din secții nu va fi uitată!”, a scris George Simion.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura