FlashPolitica si administratie

Dan Bobouțanu, primarul fenomen al Hunedoarei

Dan Bobouțanu nu se dezminte! El a reușit un scor fabulos la alegerile lo­cale din acest an, câștigând din nou funcția de primar al municipiului Hunedoara cu scorul de aproape 83 la sută. Cel mai mare rezultat dintre municipiile nereședință de județ din țară. Ce arată acest lucru? Că hu­ne­dorenii au mare încredere în primarul lor.

„Provocările, parte din viața noastră”
„Le mulţumesc hunedorenilor pentru votul de încredere acordat mie şi echi­pei mele de la Partidul Social De­mo­crat, pentru a treia oară consecutiv. Am câştigat alegerile locale cu un scor istoric nu doar pentru Hunedoara ci şi pentru România, 82,68 la sută. Asta demonstrează încrederea hu­ne­do­re­nilor în cei pe care i-au angajat să mun­cească pentru ei şi pentru acest oraş. Nu a fost nimic uşor până aici şi nu va fi nimic uşor nici de aici înainte. Nici nu ne dorim acest lucru. Până la urmă, pro­vo­cările fac parte din viaţa fiecăruia din­tre noi, iar dacă nu ai provocări, dacă nu ai oportunităţi, dacă nu ai certitudini în munca ta, la ce bun să ocupi această funcţie de primar?!
Responsabilitatea devine din ce în ce mai mare şi aşa trebuie să fie. Avem mult de lucru în aceşti patru ani, pentru că, atunci când am vorbit în campanie despre cele peste 100 de proiecte fi­nanţate deja şi cu documentaţiile apro­bate în Consiliul Local, nu am minţit cetăţenii. Nu o să-i mint niciodată!”, a anunțat Dan Bobouțanu, edilul șef al Hunedoarei.

„Oameni minunați”
„În 2020, atunci când am spus că ((Hunedoara nu va mai pierde nicio­dată)), m-am referit la faptul că Hunedoara a fost aproape de faliment. În 2015 – 2016, oraşul drag nouă se depopula ma­siv şi nimeni nu mai venea în Hunedoara. Situaţia a început să se schimbe: Primăria investeşte masiv în acest oraş, cu ajutorul fondurilor euro­pene, cu ajutorul fondurilor guverna­men­tale, cu ajutorul fondurilor locale.
Mulţumesc echipei mele de la or­ga­nizaţia municipală a PSD Hunedoara, dar, trebuie neapărat să mulţumesc şi echipei administrative din cadrul Primăriei. Majoritatea covârşitoare a an­gajaţilor Primăriei sunt oameni mi­nunaţi. Fără ei n-aş fi putut să fac mare lucru.
Însă, cel mai mult, ar trebui să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o familie minunată care m-a sus­ţi­nut. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a dat, cumva, binecu­vân­tare aces­tui oraş minunat. Mă durea sufle­tul când vedeam cât de mult putea să cadă, că, în 2016, Primăria urma să intre într-un faliment de­cla­rat (şi nu închipuit), că nici măcar nu mai existam ca oraş. Nu se mai amin­tea de noi. Se a­min­tea de ju­deţul Hunedoara, nu de municipiul Hunedoara.
Acum, graţie lui Dumnezeu, gra­ţie co­le­gilor din Pri­mă­rie şi e­chipei politice a or­ga­nizaţiei PSD, drumul nostru s-a schimbat mult în bine. Chiar dacă drumul nostru „curge” precum râul Cerna, nu este liniar, sunt sigur că este drumul corect!
Pentru mine, până acum dar şi de acum înainte, a fost şi va fi o reală onoare faptul că hunedorenii m-au de­semnat prin vot să conduc destinele oraşului şi ale comunităţii noastre.
Dumnezeu să binecuvânteze R­o­mânia, Dumnezeu să binecuvânteze Hunedoara! Doamne-ajută!”, a trans­mis Dan Bobouțanu, primarul muni­ci­piului Hunedoara. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura